V tom Revi (č.50/2003) neni celkem nic, co by tu uz od autora clanku nepadlo (diky !), je to na 2 str., z toho text je na 1 stranu , zbytek je 6 policek z filmu (v podstate to co je zde) a jedna dalsi fotka, co je tu na str.11. + jeden barevny bokorys.
Díky všem přispívajícím do tématu hada a zvláště kolegovi Archiváři, jež mi začal radit přes SZ jako první a Seeadlerovi290 za další informace. Přesně takto bych si představoval diskuze na Fóru. Sice jsem v jejím průběhu asi 4krát změnil své rozhodnutí zda hada stavět a když, tak v jaké podobě ale jsem vděčný za názory jiných modelářů a určitě už nebudu tak lpět na 100% znalosti předlohy ( chápu, že z obsahu této věty některým kolegům budou hrůzou vstávat vlasy na hlavě), pokud ty podklady nejsou k dispozici a nechám si taky nějaký prostor pro radost.
Je mi cti k vam patrit panove a rad se priucim nejen v tomto tematu. A pokud jde o 100 procentni modely, tak podle meho neexistuji. A jde hlavne o to, aby udelaly radost a nechaly nas aspon chvilku zapomenout na neprijemnosti kolem nas. Takze s chuti do stavby pane kolego a budte uplne bez obav. Jsem rad, ze mame takhle fajn hobby a snad si ted najdu trochu casu na eroplany i ja. Uz se tesim. Krasny zbytek roku vsem a panu Archivari zvlast. Dekuji vam vsem. Standa
Vážení kolegové i já Vám moc děkuji všem za velmi zajímavou diskuzi k tématu "hadích Ju-87". Bylo to i pro mě velmi přínosné, hlavně z toho důvodů, že historik nikdy nedokáže vše důležité zachytit sám a je důležité spolupracovat a vyslechnout i názory a argumenty jiných. Těší mě, že je stále dost zájemců o leteckou historii, kteří hloubají, staví a diskutují a Vaše ohlasy mi potvrdili, že občas já (a i ostatní) nepíší svoji příspěvky zde se zbytečně. Na příští rok Vám slibuji pár nových věcí k hradčanskému letišti, jelikož se mi podařilo získat podklady ke strojům, které zde zůstali a které povstalci pečlivě sepsali, a to včetně W.Nr. A jako "zálohu" fotka Rudelovi Ju-87G, se kterou podnikl svůj poslední let v 2. světové válce (osobně stojí na křídle letounu). Podvozek, jak známo, zničil schválně při přistání ...
Hodně nový fotek (a jak říká kolega Jan Bobek "Králík") "Ať jsou kvalitní a raritní!"
Další Štukou, která doprovázela Rudela do zajetí byla D-5, jíž pilotoval Oberleutnant Hans Schwirblat z 1./SG 2 (nositel RK z 20.7.1944, celkem 831 misí).
A k tomu "sysleniu": posledných asi desať rokov sa na ebayi predala kopa zaujímavých fotiek. No nejako ich nevidno nikde publikované,ako napríklad v špičkovej publikácii LO+ST. Hlavne tie s FW 190 miznú okamžite niekde preč do šuflíkov.A mám veľké obavy,že väčšinu z nich už nikto nikdy neuvidí.
Hmmm, St.G.77, Ta druhá a čtvrtá je řekl bych 5.staffel, první a třetí asi 4.staffel...? Podle toho emblému na 2. fotce to ale vypadá spíš na Polsko 1939...