Vidím, že mých rýmů už netřeba, kolego. Pokouším se o poziční světla pomocí tohoto kosmického přípravku. Někdo tady kdysi psal, že je to snadný, tak to zkusím. Takovej sociálně-akrylovej experiment. Zelená a červená... žádná modrá.
Do poziček já pustil se, barevné jsou jak kvítí. Až uvidí je komise, snad se taky rozsvítí.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Jsem tu vesel jsem tu rád že na básně nejsem sám Vánoce jsou za náma začne opět zábava Donesl mě vousáč mezky vypadají opět velmi hezky Royal class je krásný dárek 109tek je v něm párek Fridrich to je krásný stroj brzy tu jich bude roj Nechám toho plácání vezmu raděj knihu dneska trochu bádání zítra bude patlání.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Hanzi, zkoušel jsem ten bazmek na poslední 109 a funguje to. Osvědčilo se mi dát několik menších vrstev a postavit model "na křídlo", aby se ten resin "nevyboulil" směrem dolu nebo nahoru. I více vrstev na sobě se spojí a jsou stále průhledné.
Jasně, díky moc za radu. To teda bude náročný na čas. Píšou tam, nechat vytvrdnout 24 hod. Tak hypoteticky tři vrstvy na každou pozičku a vychází mi to na 6 dní. Tak to asi rozvrtám další kousek.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Vláďo a já kretén jsem si ho zapomněl přihodit k objednávce z MN. Hlavně že jsem si objednal T z dílny Modelsvitu v krabici A&A model.
Hanzi, dával jsem vrstvy rychleji. V podstatě jsem nanesl a šel od toho. Pak jsem zkontroloval a když to bylo průhledný, nanesl jsem další vrstvu. Ale klidně rozvrtej další kousek