A jsou tu další vánoce a dalších několik dní volna no a kupodivu mě opět přepadla chuť na nějakou tu Liazku. Vybral jsem si tentokrát stavebnici nikoliv od JMPK, ale od MM Brno a to stodesítku s rukou. Na této stavebnici je dobře vidět, že je tou od JMPK velice důkladně inspirovaná a tak vlastně stavba podvozku probíhala obdobně jako u předešlích Liazek. Brněnská kabina se mi ale nelíbí a nahradil jsem ji tou plzeňskou. Od JMPK jsem ještě použil i několik leptů, především pak nosníky korby.
Co jsem se tentokrát rozhodl vyrobit zcela od základu je samotná ruka. Hlavní důvot tohoto rozhodnutí je, že MM dodává do stavebnice starší typ, asi HR 2500, a nikoliv HR 3001, která k tomuto typu podvozku patří. popadl jsem mosazný plech a vyřezával jsem, ohýbal, pájel a hle... Potom už mě to přestalo trochu bavit a zbytek jsem vykrouhal z rezinového odpadu. Na ruce tedy ještě bude ranec práce, ale už je to na docela dobrý cestě.
Bože můj,po tomhle by moje nervová soustava normálně odpochodovala z mého těla .Super.Kolega z našeho klubu jezdil s podobnou.Byla ,ale tříosá se zvedačkou.Ba té byly jen jednoduchá kola.Taky to bylo zajímavé auto.p