Renda píše:Pěkný, bude to hezky barevný, v Galerii, každá jinou livrej Jinak tyhle předražený sety už nekupuju. S těmi lepty je strašná práce.
Rendo, ty lepty jsou podle Tebe stejně těžko použitelný jako ty od Beemaxu/Nunu/Aoshima? Tvrdý, neohebný? Cenově vycházejí Detail sety od HD určitě líp, než Beemax. Předražený se mi zdají spíš Carbon Decals od S27. A ještě nemusí dobře sedět....
No, jsem zvědav jak na lepty, tak na carbon. Určitě nepoužiju všechno, to vím už teď. Drahý to poměrně je, ale jestli to pomůže tomu, aby model vypadal reálněji na fotkách, tak litovat nebudu.
Lepty od HD jsou v pohodě. Nemám porovnání s těmi od Beemaxu, ale s HáDéčkama se dá dělat úplně v pohodě. Jen mám takový pocit, že zrovna na supru jsou poměrně zbytečné. Za mřížky není co schovat, stěrače jsou hezčí ty "flat" ze stavebnice. Já bych ocenil leda kotouče brzd, ale za tu cenu je to značně nevýhodné. Ale to je můj názor, na jiné káry zas neváhám za lepty ten litr dát Se suprou držím palce, červená bude dobrá Jen na ten karbon od studia bacha - díly, co budou v karbonu určitě podstříkni minimálně černou, ne-li nějakou tmavě šedou (ideálně Carbon Grey od Zera), jak píšou kluci, dost často dekály nesedí (poznal jsem to u své Imprezy, kde jsem měl také set od S27).
Ty vložky a zadni kufr vlepím před stříkáním, ale nárazníky budu lepit až na úplný konec. Budou se lépe leštit a budu mít lepší přístup k lepení doplňků
Já bych v tomto případě souhlasil s Rendou a přilepil vše před stříkáním. Brousí a leští se to úplně parádně i v celku. Navíc já jsem po přilepení vždy přechod dílů jemně zbrousil, vzniklo mi tam pár mini-schodků, které by se pak projevili při broušení tím, že by hrozil probrus na tom schodku. Např. zadní víko mi nepasovalo úplně na 100 %.