Ahojte, myslím , že každý z nás má nějaký modelářský Černobyl ,tohle je můj.Dostal jsem ho před lety k vánocům ,sám bych si stříbrňáka v barvách Thunderbirds ,kde 70 procent povrchu je decal nekoupil ,ale budiž, darovanému koni...,všechno šlo po drátkách ,obtisky jsem usadil, ale proč to neusadit ještě lépe pane Hypersole...dnes už vím ze to chce jen lehce potřít tam kde je třeba a pak to dat aspoň na 2 dny pryč z očí, tenkrát byla zástava srdce ,když mate na 70 procentech obtisku puchýře co vypadají ,jak popáleniny třetího stupně a pak se z vás stane to nejhorší..."modelář záchranář" ,pak jde vše do kytek .Všechno jsem to musel zbrousit a radši vybral kamufláž dánskou f100.Oni ty dánské éra jsou natřeny stejnými vodovkami, každé éro jiná zelena ,jako f35draken,f104 atd. Obtisky jsem neměl, tak jsem se pokusil pomoci nůžek a skalpelu ,ty znaky vystřihat, bíla a červená mi došly ,tak jsem to nastříkal olejovkami... . najednou se mi z toho díla udělalo zle a dal jsem to na par let do krabice. Teď jsem strašáka vytáhl a dolepil drobotinu, musím přece nějak zaplnit novou vitrínku.
Dík, můj recept asi není ten pravý ,ale pokud si pamatuji ,tak jsem to nastříkal barvou kovu ak xtreme metal s modrým nádechem a pomocí tekutého mascolu na špejli jsem udělal oválné nudle ,pote přestříkal ,zelenou, nebo hnědou a sloupl, pote podle potřeby opět mascolem, třeba rozšířil ty nudle ,podle fotek opravdových strojů zaleží jen na tobě jaký postup a barvy zvolíš.
Přílohy
Naposledy upravil pepsini dne 21 říj 2020, 16:18, celkově upraveno 1
Robert Blaschke píše:Až na ten rebrík do kabíny, ktorého tvar mi vždy opätovne zdvihne adrenalín keď ho vidím, to vyzerá celkom k svetu
Máš naprostou pravdu , ten žebřík vážně vypadá blbě, jako by na něm dlouho visel bagr, pokusím se to opravit ,už jsem to éro chtěl mít z krku,tak jsem tomu nevěnoval pozornost ,holt adrenalinovy model ,jinak díky všem .