S postupem času se vytrácejí negativní vzpomínky a s odstupem týdne musím říct, že jsem asi volil trochu upřímnější slova na tento model než bylo vhodné. Ve své podstatě to není žádný Amodel nebo Mikromir, ale u modelu s vlnitým plechcem v 1/144 předpokládám, že bude konstruován tak, abych přišel o co nejméně toho vlnitoplechu. Mrzelo mě spíš hlavně celkové pojetí těch markingů a pár nedomyšlených míst na modelu, ale kdo to chce opravit tak to určitě zvládne a komu je to jedno...tak je mu to jedno... I tak ale asi poradím, že pokud chcete mít doma Tante Ju tak jděte spíš do dvaasedmy nebo si počkejte na jiného výrobce, modely se teď vydávají jak státní podpora za koronaopatření.
Omlouvám se zpětně za kvalitu fotek. Už mě přestává bavit jak to vyvážení bílé je v pohodě na mém noťasu, ale když si fotky prohlížím v práci nebo na mobilu, tak jsou žluté. Budu muset něco změnit. Tak ještě jednou díky za podporu a budu se těšit na další kousek v galerii.
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
To je možné, moc jsem to nezkoumal protože nevím kde bych to hledal. Po práci na to kouknu...
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!