Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
No to mě by se chtělo, ale není čas.Renda píše:Díky, no, je čas, tak se tomu věnuju, do práce jdeme až zejtra. A do obrazovky se mi čumět nechce.
zajic píše:Kory píše:Pěkný. Škoda, ze lepty nejsou standart stavebnic jako to ma Belkits
Lepty Belkits jsou ale hodně zjednodušené. Co jsem zatím viděl, tak třeba upináky kapoty bývají prakticky ploché, z jednoho kusu, takže je stejně pak člověk mění za jiné.
Kory píše:zajic píše:Kory píše:Pěkný. Škoda, ze lepty nejsou standart stavebnic jako to ma Belkits
Lepty Belkits jsou ale hodně zjednodušené. Co jsem zatím viděl, tak třeba upináky kapoty bývají prakticky ploché, z jednoho kusu, takže je stejně pak člověk mění za jiné.
To ano. Upinaky mam od abera, ale pripadaji mi hrozne velký
Renda píše:...taky jsem dal kevlarový tapec na dveře...
Renda píše:Nevím, mě strejda Google vyflusl jiný fotky, ale stejně to byla jen placka, takže model to má blbě, ale vidět tam nebude.
Renda píše:Jsem z toho voĺako zmètěny.... taky jsi to mohl postnout dřív.
Kory píše:zajic píše:Kory píše:Pěkný. Škoda, ze lepty nejsou standart stavebnic jako to ma Belkits
To ano. Upinaky mam od abera, ale pripadaji mi hrozne velký
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků