Díky kluci. Tak nějak obecně se mi čím dál víc líbí myšlenka stavět modely ve fázi výroby, v základu, v plechu, pozvotvýraný atd. Námětů už mám hafo a konec konců ty rozkytovaný křídla Mustanga na vozíku by byly s trupem bokem hezkej kousek.
Ja lepty striknu nejprve pripravkem od gunze,nebim ted jak se to jmenuje,je to cervena lahvicka. Pak na tom drzi vse. Jinak Tvuj Mustang je bomba!!! Tomáš
O tom jsem v nějakém vlákně četl že je to lepší, ale není to primárně podklad na kov ale pod metalický barvy. Jak to tak vypadá, nic moc jinýho asi nebude. Takže dík, taky Tom
Musi se to mixovat, a casem je k tomu jeste potreba redidlo. Ono je toho hodne, takze to vydrzi nadlouho, problem je, ze to tvrdidlo je hrozne tekavy a mizi i zavreny ve sklenici, ale mam to uz leta a porad mi to staci, pouzivam to jen na vetsi lepty a tech zase tak moc neni.
To je ona červená lahvička ale primárně určena jako podklad pod metaliku. Ale pokud funguje i tak, proč ne. To MRP by mohlo jako dvouslozka fungovat velmi dobře, to bych rad zkusil když už jedu ve stejných barvách, díky!
aby řeč nestála, zohýbal jsem plechařinu na šachty kulometů, stálo mě to asi kanystr debondéru... A právě včas dorazil Mr.Metal Primer, takže to poleju a uvidím.