clovece nakonec jsem ty pasy provlekl vice, nez ukazuje navod - nekde jsem na to videl fotku, ale ted ji nemuzu najit. BTW> tu sedacku jsem potom posunul blize k zadni prepazce, jinak by byla moc vepredu
Sledoval som uz pocas stavby. Je velmi fajn, ze si to aj napriek tazkostiam dotiahol do uspesneho konca. Je to krasne. Zaujimava a zaroven aj narocna kamo nielen na prevedenie, ale aj znazornenie opotrebenia Tie 32-ky maju svoje caro. Take stavby ma motivuju si ich vyskusat a ist do toho.
Za mne velká, velká paráda. Mám slabost pro finské letectvo 39-44 stejně jako pro SvZ. Finové jsou navíc zajímaví tím velkým množstvím typů .
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Kluku, kluku! Málo fotek, žádná zespoda. Jinak teda móóc hezký. Budu se těšit naživo.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....