Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48879 • Stránka 1805 z 3259 • 1 ... 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jarek S. » 04 říj 2020, 09:02

XL? Nekecej že seš utlejší jak já. :lol:
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 04 říj 2020, 10:31

Okradene nejsou jen firmy ale i my všichni co si koupime takove zlodejiny..

Kdo kupuje kradené věci, sám je zlodějem...osvěta je pro toho koho to zajímá. Ono stát před hračkárnou s transparentem, nekupujte "dojebaný plagiát", případně vypínat eshopy s "plagiáty" se nedá, že, peníze dělají peníze a pokud je to v rámci zákona...koho zajímají dobré vztahy a nějaká morálka. Co se bude dít a řešit, až přijde Emil z Křenic? Pan Škopán opět zakoupí, rozpitvá model a bude se řešit Tamka a resínové doplňky domácích výrobců převlečené do plastu? A pak přijde..... lze toto jednání vůbec nějakým způsobem zarazit? Nelíbí se mi to o nic víc, než těm kterých se to týká, ale ve finále...Babiš je taky stále ve vládě..... smutný příběh.
http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kubouš » 04 říj 2020, 10:41

Víš co je Martine zajímavé? Kdykoliv KP vydá nějaký nový kit, tak morální autority včetně tebe jsou mezi prvníma, kdo si ten model koupí a dává na rozbor co je tam zase špatně.
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 04 říj 2020, 10:45

Proč sem pleteš Babiše, Martine? Po Zemanovi je to teprve druhý prolidový politk, takže Babiš na Hrad a zde se raději dále věnujme jen modelům a především těm od Eduardu. :wink:
Kubouš: =D> =D> =D> :)
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 04 říj 2020, 10:53

Kubouš píše:Víš co je Martine zajímavé? Kdykoliv KP vydá nějaký nový kit, tak morální autority včetně tebe jsou mezi prvníma, kdo si ten model koupí a dává na rozbor co je tam zase špatně.

Koupil jsem za poslední 2 roky jediný....MiG-19 a víš proč? Protože jsem uvěřil, že to zase myslí vážně. Navíc tam byl podpis od Kolína, bohužel dekály a návod tragédie. Jediné proč mám tendenci "bojovat" se šlendriánem je kroužek a děti. Ono až povedeš kroužek a budeš muset s dětma lepit "srágory" co si koupí v hračkárně pod dojmem pěkné kresby na obalu....tak třeba pochopíš. Má reakce byla na páně Škopána.
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Pelej » 04 říj 2020, 10:56

Nechcete jít s tou politikou do prdele? :agrh: Stačí že ten koktavej slovák a vožralej senil z hradu otravují z TV
Tom Model Kits na FB

VLÁKNO O UKRAJINĚ ZAMČENO, RUSOFILNÍ ŠPÍNY DOSÁHLY SVÉHO. GRATULUJI!!!
Tomáš Pelej

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 04 říj 2020, 10:59

Aeromodelar píše:Proč sem pleteš Babiše, Martine? Po Zemanovi je to teprve druhý prolidový politk, takže Babiš na Hrad a zde se raději dále věnujme jen modelům a především těm od Eduardu. :wink:
Kubouš: =D> =D> =D> :)

Protože ten příměr je totožný...je spousta lidí co jej nemá ráda ani jednoho a stále tam jsou. A věř, že otrávená Křenická studna má co dělat s tímto tématem. Například na kvalitního Čmeláka se muselo čekat 2 roky..., než se studna vyčistí a ve výsledku stejně před vydáním dokázal řezník zasrat trh ´kvantitativním ingotem...
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 04 říj 2020, 11:05

Jo a taky nemuzeme zpivat...

Ale me hubu pánové nezavřete.
Jen dekuji panu Šulcovi že se mu zde podařilo vytvořit svobodný necenzurovany prostor.

Ano modely na posouzení kupuji. Muj pohled je pak čistě uživatelský a tedy právně nenapadnutelny, je to muj názor. NÁZOR ZÁKAZNÍKA...

Že me budete nadávat je Vaše karma.

Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 04 říj 2020, 11:22

zbynek.skopan píše:
Ano modely na posouzení kupuji. Muj pohled je pak čistě uživatelský a tedy právně nenapadnutelny, je to muj názor. NÁZOR ZÁKAZNÍKA...

Nic proti Vám, pane Škopáne, ale mnohokráte jste zde podpořil "Hlasování peněženkou" a teď se dobrovolně a bez mučení doznáváte k tomu, že jste pravidelným odběratelem kritizovaných výrobků z Křenic a tedy jste jejich zákazníkem a svojí peněženkou je pravidelně podporujete v další "nekalé" činnosti ... no tomu nějak nerozumím ... 8-)
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek A » 04 říj 2020, 11:30

Ále houby. Hlasování peněženkou se týká běžného spotřebitele, který vytváří poptávku. Těch pár recenzních kousků je nepodstatných.
Radek A

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 04 říj 2020, 11:39

Moloko: voda se čistí sama. Chce to jen trochu času. Ve finále to přinese jen jasnější pohled na to, co je dobré a co je šmejd.

Mimochodem, video na Čmeláka už se blíží ke 200 000 shlédnutí. Model byl už v pátek vyprodaný, ale v pondělí by se měl znovu naskladnit (:)

Pane Obře, při veškeré úctě, Vaše podmíněné chápání je proslulé (:) Já na rozdíl od Vás počínání pana Škopána rozumím a jeho snaha o nezávislost má můj plný respekt.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 04 říj 2020, 11:43

Radek A :
To je pohled velmi zjednodušený a poněkud alibistický, když pravidelně nakupuji, jsem také běžný spotřebitel a podle mnoha dalších zdejších přispěvatelů zde na fóru se již jedná o mnoho pravidelných zákazníků ...

Pane Šulci: i já počínání pana Škopána rozumím a má i můj respekt, jen jsem se pozastavil nad jeho pravidelnými nákupy, které jsou podle mne podporou - hlasováním peněženkou ...
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek A » 04 říj 2020, 12:15

A už se ví, jaké kamufláže budou v prosincovém profipacku Čmeláka? Zatím nejsem rozhodnutý, jestli koupit Štefana, nebo jestli mi bude stačit pp.
Radek A

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Martinek » 04 říj 2020, 12:20

Vl.Šulc píše:Mimochodem, video na Čmeláka už se blíží ke 200 000 shlédnutí. Model byl už v pátek vyprodaný, ale v pondělí by se měl znovu naskladnit (:)

Takže Vám Čmelák zatím dělá radost, ne? Kolik byla ta vyprodaná úvodní dávka?
Petr Martinek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 04 říj 2020, 12:26

Radek A: Ano, už se to ví. DDR DM-SSL, Ind VT-EB něco, Maďar HA-MFY , Slovák OM-FJA, Rus RA-2309G a Čech OK-DKT.
Vl.Šulc

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48879 • Stránka 1805 z 3259 • 1 ... 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808 ... 3259

Zpět na Diskuse