MilanHS píše:Ne stříkal jsem jen Sidolux Camo musela být zavadlá nechávám min. 3 dny, sráželo se to až na jehle a začaly lítat bílé spíš vlásky než kousky a na stěně kalíšku to pak udělalo něco jako blánu na kakau.
Nevím čím to je mám tu ještě Model master Gloss Clear Lacquer Finnish No.2016 a originál ředidlo No.2018 to dělá moc pěknej povrch ale ta cena.
Tak to nevím. Ještě se údajně dá Sidolux ředit zpomalovačem Agama a jejich ředidlem na akryly, ale to jsem nezkoušel. Zkus ještě destilovanou vodu, ale pak se mi lak tak pěkně nerozlil. Dá se to stříkat i bez ředění. Holt je asi potřeba zkoušet.
Ještě poznámka k ModelMaster lakům (typ Lacquer) Já je s úspěchem ředím Mr. Color Thinerem; při nákupu většího balení to vyjde možná levněji než origo ředidlo.
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon