Zajímavý! A koukám, že je to pořád za skoro poloviční cenu oproti F-35. Těším se, až to zařaděj do služby a někdo udělá ty CFT z rezinu. Bude to hezký zpestření vedle klasických E/F...
A taky se mluví o tom, že Němci chtějí koupit několik desítek Super Hornetů a Glowlerů, než bude vyvinutý evropský stíhač V. generace (jestli teda to teda vůbec někdy bude). I to bude zajímavé zpestření...
Zdravím Sršňáky.Koupil jsem ve čtvrtce Dčko a mám pár otázek pro znalce. 1.Dokoupil jsem otevřený výtoky,ale prakticky na zemi žádný stroj je otevřený nemá.Na US forech to probírali,že pokud to nebudu stavět v letu,tak je to blbost.Existuje nějaká fotka?Nebo to mám vyhodit. 2.Marking.Všechna Dčka jsou USMC.Existuje zajímavá kamufláž od NAVY?Nebo je reálné použít marking z Cčka?Někdo tu dával dekály,co kdysi koupil v Mošoni a tam ta možnost byla.Jsou to ale roky zpět.Dneska výrobci chrlí hlavně na Super Hornety(to letadlo se mi nelíbí),ale na Dčko nic.Snad jeden Miramar,ale taky USMC. Díky za rady.
Na zemi otevřený trysky jenom se spuštěným motorem pokud vím. Tady máš mraky fotek Hornetů jak od NAVY tak USMC: http://www.seaforces.org Je to tam rozdělený podle jednotek.
Nevíte někdo prosím jaké ECS měla tato F/A-18F? V tomto zbarvení prý dorazila rovnou z továrny a na všech fotkách je vidět pouze s novějším provedením ECS. Hsegawa má ve svém modelu 1:72 s touto kamufláží starší provedení ECS, tak nevím, je to možné?
Přílohy
Naposledy upravil KUBA29 dne 23 zář 2020, 21:09, celkově upraveno 2
Typuju novejsi...doma kouknu do knihy od Reid air...je tam i konkretni serial number od ktereho se montovali nove, nicmene pokud si dobre pamatuju, v ramci nejake udrzby se ty stare nasledne menili.
Díky moc. To, že se postupně měnily ECS exhausty za novější mi právě dává trochu naději. Na druhou stranu, na všech fotkách, které jsem viděl, je v zadním pilotním prostoru novější provedení palubní desky operátora s dalším displayem, a to mi zase tu naději malinko bere.
Advanced crew station je od Lot 26...vsechny F-18F a EA-18G od s/n: 166449 dale , tzn mrknul bych na zoom na growlera, mozna tam ACS bude...tusim taky ze to nekdo vydal v resinu ale jisty si nejsem. Nove ECS jsou od Lot 26 s/n: 166420. Nektere early Lot26 to dostali zpetne. Vsechny ostatni pred Lot 26 maji puvodni ECS s vyjjimkou par kusu od test squadron v China Lake a Patuxent River. nove ECS dela res-im v dvaasedmdesatce. Ctvrtku aires a eda.