Ahoj Honzo, vůbec nepochybuj, je nás tu dost co sledujeme tvou perfektní modelářskou práci. Super stavba, máš to vymakané Volvo si pamatuji z doby učňovské v ČSAD Trnava, byli tam dvě 6x2 a tahali chlaďáky.
Trochu jsem zvolnil, není kam se hnát. Ale pořád pokračuju. Kabina je téměř hotová, zasklená a na exteriéru už vlastně nechybí nic než zrcátka a ty dolepím až později, ať je neulomím ještě v průběhu dokončování...
No, to je správná poznámka... jak jsem se na ten návěs vrhnul (ten 3D model), tak mě zase přestal bavit, když jsem si promyslel kolik by to dalo práce. Nevím jestli jsem teď úplně v situaci, kdy bych se chtěl k něčemu tak velkýmu zavázat...
Díky, kluci, ale já bych to nepřeháněl. Hodně jsem si toho na modelu zjednodušil. Jak už jsem asi psal: cílem je dokončit, takže ne všechno je úplně jak bych si představoval a dalo by se na tom strávit tolik času, že by to trvalo klidně i další rok. Ale to právě nechci, takže je to o neustálém hledání kompromisů.
Pomalu po kouscích. Usadil jsem kabinu (skelet na podlahu, bylo s tím trochu hraní, úplně mi to nepasovalo) a teď už zbývá pár poslední drobností. Dodělal jsem hadice a kabel pro návěs, kohouty jsou pořád ty moje resinový co používám už léta. Hadice/kabel jsou jen namotanej drátek. Držák ve stavebnici není, je to ohnutej pásek plechu... no a chybí mi vlastně dodělat jen anténa, táhlo na zajištění kabiny...a pak trochu zašpinit ještě a bude hotovo.