Tak jsem dobojoval s Mustangem.Ke stavebnici již bylo vše dávno řečeno.Problém jsem měl s obtisky u některých byl jíž na papíru poškozený lak,který se dál loupal a špatně kryjící popisky.Takže trupové znaky jsem vzal ze zásob,popisky mi Eda poslal nové.Největší zádrhel byly barvy.Rozhodl jsem se vyzkoušet AK Extreme metal,bohužel jsem měl smolíčka,barvy ne a ne vytvrdnout, během dalších prací jsem neustále něco opravoval,chut hodit ho do koše byla veliká Křidla jsem nakonec přestříkal Alcladem a celý model zalakoval Gunze GX100.Klapky a výškovky jsem už raděj fouknul na jistotu Gunze super Metallic SM 201. Z doplňků jen Brassin výfuky.Tož tak.
Davide parádně čistě postaveno. Chtělo by to aspoň trošku decentní šmudling.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
hezká čistá práce ,s těmi barvami jsem mněl podobný problém ,ale asi to bude chtít víc prošmrdlat v lahvičce a podklad asi bude taky hrát důležitou roli, jinak se s tím stříká stejně a tváří se to taky jako ALCLAD.
Paráda. Hezky čistě postaveno Jinak s AK barvičkami jsem taky bojoval. Použil jsem vše AK surf, čený podklad a navrch kovovou barvu. Problém je podle mě v tom, že po aplikaci finální vrstvy se "oživí" vrstvy pod ní. Ve výsledku je vrchní barva na omak suchá ale celkově je povrch měkký a to skoro vůbec neschne. Za sebe bych příště použil surfacer na akrylové bázi, popř. vynechal černou podkladovou barvu. Jinak jsem s AK metalickými barvami byl velmi spokojen.