Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Volný pokec (Subject free)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Filmy .....!!

Všechno ostatní, co jinam nepatří…
Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 178 z 223 • 1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 223

Která filmová scéna se vám nejvíce líbí ....?????

Anketa končí za 30 čer 2008, 19:39

Česká filmová scéna
33
22%
Česká filmová scéna
33
22%
Americká filmová scéna
24
16%
Americká filmová scéna
24
16%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Jihoamerická scéna (telenovely atd.)
1
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Indická scéna (boolywood):D
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Asijská scéna
2
1%
Jiná filmová scéna
14
9%
Jiná filmová scéna
14
9%

Celkem hlasů : 152

• Odpovědět s citací

Re: Filmy .....!!

Příspěvekod Filip Tomči » 19 srp 2020, 08:22

Monsters of Man
https://youtu.be/SP3IglpExwA
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 22 srp 2020, 09:21

Martin Hatala píše:Rusky film SPUTNIK, dost dobre sci-fi. Teda, velmi dobre, doslova zavan cerstveho vetru medzy tie CGI sracky z poslednych rokov.

Včera shlédnuto... Opravdu moc dobrý. Rusové opět překvapili. =D>
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 23 srp 2020, 17:10

Jo, moc dobré, super film. Nové ruské filmy bývají v jádru velmi dobré, akorát u některých válečných propadnou tomu svému gerojstvu a to je pak k pokakání... (třeba T-34, Stalingrad atd...). Velmi se mi ale líbil Ržev
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 66misos » 27 srp 2020, 20:59

Tety píše:...Velmi se mi ale líbil Ržev

Vdaka za vyborny tip. [-o< Pozrel som si to, naozaj dobry film.
66misos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 28 srp 2020, 14:15

Ržev za mě takové to když dojdou peníze dřív než začneš točit film, Rus umí,ale tole bylo tak komorní až sem to 20 minut před koncem vypnul

kdo má rád Zombie věci tak volné pokračovaní Vlaku do Pusanu .. 4 roky po ... kvalit jedničky to nedosahuje, originální to taky zrovna není,ale musíme brát co je .)

https://www.csfd.cz/film/742071-peninsula/prehled/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lubos1364 » 28 srp 2020, 22:47

Ržev je výborný.
Vďaka, vôbec som netušil, že také čosi natočili.
Ľuboš Šebík

Dokončené:
Mig-15bis 1/32; Hawk T.1 Red Arrows 1/48; Aero L-39C 1/48; Rafale B 1/48;
Mitsubishi F-2B 1/48; MB-339 1/48; Hawk T.1A 1/48; Spitfire Mk. IX 1/48; Aero L-39C Biely Albatros; 1/32 Shark, 1/48
P-51D, 1/32
Jak-3, 1/32
T-45C Goshawk, 1/48
Z-526AFS Akrobat, 1/48
Ah-64A Apache, 1/35
lubos1364

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 29 srp 2020, 06:34

Já rovněž hodnotím Ržev vysoko, komornost tam nevidím, naopak přijde mi to vyvážené bez zbytečných efektů. Celkem sledovatelný je i film Balkánská hranice. Zde to gerojstvo už najdete, je to vlastně o současných problémech v Kosovu a tvůrci filmu dávají jasně najevo, na jaké straně stojí, nicméně, že jsou hoši z UCK pěkný svině snad už vědí i naši senátoři :-)

Trochu mi to připomíná britský seriál Protiúder, taková dvouapůlhodinová vyvražďovačka těch zlých s politickým komentářem, rozhodně ale pěkně udělaná akce a pohled na NATO a humanitární bombardování z druhé strany může být jedině osvěžující...

https://www.csfd.cz/film/670684-balkans ... ie/?type=1
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 29 srp 2020, 06:35

A Ržev je volně na youtube, s malým politickým vkladem v úvodu titulků...

https://www.youtube.com/watch?v=2ld_Z2R0C3I
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kalimero » 29 srp 2020, 11:49

Zahlédl jsem upoutávku na Tanky pro Stalina. Obsahem bude zřejmě Kotinova zkušební jizda dvou T-34 a následně pokus německých diverzantu je zastavit, zničit. Uvidime. A taky se těším na ruskou novinku Gudbaj Amerika. Ze života ruské emigrace v soucasnosti.
kalimero

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 31 srp 2020, 09:01

Takže jsem zkoukl:
- film Peninsula aka Vlak do Pusanu 2 - jde o klasiku Rychle a zbběsile v postapo zombie světě, celkově je to tak na 1,5 až dvě hvězdičky z pěti,..naivní pitomina. CGI vyhrává nad logikou a hlavně obrázky a barvičky + happyendy...... Zlatý Úsvit mrtvých (2004) od Zacka Snydera.
- film Sputnik....i když sem nepochopil proč se to jmenuje Sputnik, protože se to odehrává na zemi,....je to "dobré". Tzn, první polovina filmu je pecka!. Je temná, odehrávající se v laboratořích s tou dobrou komunisticko KGBáckou atmoškou strachu, temna a nejistoty,..to trvá dokud nezačne hlavní hrdinka s "tím potrefeným" utíkat jakoby na tripy ven (smysl ??)..a tehdy jde do prdele smysl, logika a celkově i směr filmu, ve kterém nikdo neví co jako se vlastně děje. Třeba konkurenční "Life" (https://www.csfd.cz/film/430060-zivot/prehled/) je o hoooodně lepší!

Ale líbilo s mě sledování seriálu Star Trek Discovery. Lorca a pak i Pike,..pecka postavy!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod igorp » 31 srp 2020, 09:39

No a co říkáš na ten Ržev, Doline?
Zkoukl jsem to, nebylo to špatný. Bylo tam vše, co ve správném ruském válečným filmu musí být - hrdinové z prostého lidu, kteří se sebeobětují za správnou věc, fašisti pokřikující schnell (v předposlední scéně útočící v sovětském stylu v houfu, takže si nezaslouží nic jiného než být skoseni hromadně) a jejich zvěrstva, nacistický důstojník v parádní vycházkové uniformě. No a navíc obžaloba stalinského režimu. Ale o parník lepší než T34 nebo Fury.
'Peace upon earth!' was said. We sing it,
And pay a million priests to bring it.
After two thousand years of mass
We've got as far as poison-gas.
Thomas Hardy
igorp

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 31 srp 2020, 14:28

Zkouknul sem to rychloposuvem.....nevím. Pro mě hodně plytké, předvídatelné, nic co by zaujalo. Jako nebylo to špatné,...ale nic zapamatováníhodného. 28 panfilovců se mě líbí daleko více. Popravdě už i ta blbina T-34 se mě líbí pokud o beru jakože film pro děcka a tak, že se mě ptají co to je za tank, jak je to a jak je tamto,.......Pro srovnání, třeba na komorní drama Hlídka v Ardenách ten Ržev vůbec nemá,...... Já nevím, dnes filmy stojí 100x tolik jako Železný kříž, technika je v nich lepší (většinou, třeba Fury a tak jo,.)....ale srovnání? Ani zesrandy,.... Kde je chyba? Nevím,..... Možná sem jen starý... :?

:-D :-D
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 31 srp 2020, 17:38

Já zkouknul ted na Netflixu seriál TOP SCORE o historii her. Jsem si oživil dětství.

Dále tam byl slušný Nejhledanější zločinci světa.

Na HBO GO je celá série Star Wars včetně té poslední trilogie.
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 01 zář 2020, 01:33

igorp píše:No a co říkáš na ten Ržev, Doline?
Zkoukl jsem to, nebylo to špatný. Bylo tam vše, co ve správném ruském válečným filmu musí být - hrdinové z prostého lidu, kteří se sebeobětují za správnou věc, fašisti pokřikující schnell (v předposlední scéně útočící v sovětském stylu v houfu, takže si nezaslouží nic jiného než být skoseni hromadně) a jejich zvěrstva, nacistický důstojník v parádní vycházkové uniformě. No a navíc obžaloba stalinského režimu. Ale o parník lepší než T34 nebo Fury.

srovnávat Ržer s fury .. no nevím ... Fury mělo sice hodně divoké scény,ale kvalit hereckého obsazení a hlavně řemeslnosti nemůže to Céčko Ržev ani z parníku dosáhnout ... přeci jen není moc filmů kde tank tigr je tank tigr a ne jakási počítačová animace ...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 01 zář 2020, 02:55

Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám........ Izraelci loni točili 8 dílný válečný seriál z období Yom Kippur války, mohlo by to být zajímavé. Nevíte o tom někdo něco, jestli je to třeba už někde ke zkouknutí?
https://deadline.com/2019/07/israel-lio ... 202652372/
https://www.youtube.com/watch?v=neNBhDl ... Mew6qZaqCs
https://www.youtube.com/watch?v=DV-bnxfltzw
Gloton

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 3336 • Stránka 178 z 223 • 1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 223

Zpět na Volný pokec (Subject free)