Dnes jsem dokončil krytky i na třetí patnáctku. V prodeji bude od čtvrtečního večera. Mám tedy v nabídce dvě sady na eduardí Mig-15: K72001 Mig-15/UTI Mig-15 K72001 Mig-15 Bis Sady jsou určeny vždy na jeden model a masky jsou vyřezány z folie oramask 810.
Více info na mém facebooku (link v podpisu).
Přidávám malou ochutnávku (foto narychlo mobilem).
Vyřezáno na polystyrenové destičce. Pro aplikaci doporučuji sloupnout okolní masku a poté postupně odebírat jednotlivé dílky, nejlépe podebrat špičkou skalpelu, aby nedošlo k jejich poškození.
Zítra večer dám do prodeje tuto novou sadu krytek. Je poměrně výživná, přes 200 masek. Vyřezáno na polystyrenové destičce, klasicky to řezat vzhledem k minimálním rozměrům některých dílků nejde. Přidávám pár fotek, položka se během několika dnů objeví na mých stránkách http://www.omask.cz
Dnes přináším novinku z trochu jiného soudku. Domluvil jsem se na distribuci svých masek s MN modelářem, takže někdy během příštího týdne se tam objeví první sady. Ze začátku to budou hlavně sady na krytky a kamufláže spitfirů Mk.I 1/48. Když se ukáže, že se to prodává, sortiment se rozšíří.
Ale můžete objednávat i přímo na mých stránkách přes email nebo sz, zároveň se stále věnuji zakázkové tvorbě masek. Pokud máte zájem, kontaktujte mě nejlépe na mejl omask@centrum.cz
Abych pořád nekreslil jen masky, tak jsem si odskočil k další nálepce (pro interiér i exteriér, třeba na auto). A když už mám na stole ty Migy 21, nešlo jinak. Nálepka bude ke koupi ve velikosti 15 cm. Objednávky na mejl omask@centrum.cz nebo přes sz. Barev je dostupných asi 16, dodám i s přenosovou folií, kterou budu přidávat ke všem nálepkám. Lze zrcadlově otočit i změnit velikost dle libosti.
A na přání jsem ještě dodělal Hurricane mk.I
Přílohy
Naposledy upravil ondrej dne 19 zář 2020, 12:29, celkově upraveno 1