Po delší přestávce jsem se vrátil zpět k modelaření a od letadel jsem přešel k modelům kamionů. Po nakukování tady do různých témat jsem se rozhodl, že s další stavbou půjdu "s kůží na trh" a založím si vlastní stavební vlákno. Mám za sebou stavbu MANu F2000, ale s dalším modelem bych se chtěl posunout trochu dál a doplnit jej o pár detailů, kabeláž atd. a proto budu rád za všechny rady a kritiku (díky kritice se člověk přece jen někam posune nejrychleji

P.S. Nedělám si ambice konkurovat zdejším "machrům" jak je Honza Rosecký a jeho Volvo, ale rád bych se pomalu přece jen dostal od lepiče krabiček někam dál

Mrknul jsem po eshopech a koupil model Iveca Stralis od Italeri. Dočetl jsem se, že tak jako většina modelů kamionů neodpovídá úplně předloze, ale i tak volba padla na tohoto Itala. Jako první věc jsem rám přebrousil a odvrtal díry pro šrouby. Bohužel jsem nenašel výkres kde by byly tyto díly nějak podrobněji zakreslené tak jsem věřil stavebnici a odvrtal jen naznačené díry. Dále jsem odbrousil "L" profil na kterém je přišroubovaná točna a nahradil ho plastovým profilem.