K samotné stavebnici Junkersu od ICM se už rozepisovat nebudu. Kamufláž pochází od 2.NJG2. Veškeré označení jsem stříkal přes masky od Omask. Antény radaru FuG 202 jsou nahrazené tisky od Gaspatch models které jsou naprosto bezkonkurenční.
Vždycky, když někdo s přispěním mých masek vyrobí takový klenot, tak mám obrovskou radost. Máš to, předsedo, opravdu nádherné. Jsem rád, že jsem na patláku viděl tvou práci na živo.
Pěkné veliteli - opravdu povedené - s těma kolama si pohnul směle kupředu a vypadá to hned líp Za mě super Tak a teď co ??? Na vlákne se to už pomalu řeší a já se přikláním k dodělání Ju388. Si náš velitel a tohle je nezbytný kus, co musíš mít. Přece bys nedopustil aby měl ubohý písař KG88 víc Ju388 než samotný pan Gruppenkommandeur
Předsedou další parádní kousek ve sbírce!! Ta práce na kamufláži mě vždycky dostane.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard