Rozbehli ste sa pekne chlapci. To bude krásne stádo Mustangov... Ondro, myslim že tie krytky zhora na motorovom kryte su zbytočné. Je tam vždy olivová, alebo čierna farba. Zbytok OK. Este tie velké panely na trupe... Ja zatial takto. Spoje na trupe a krídlach musim pretmeliť...
Víťo moc pěkný Jen jak pojedu okolo, tak tě přepadnu "na čumendu"
Ondro velmi dobrý nápad a jistě velké zjednodušení. Nedokážu přesně posoudit, jaké panely by měli být odlišené, ale zrovna nedávno jsem viděl fotky z výroby a právě na nových stojích byla pěkně patrná odlišnost - nejspíše odlesku od materiálu. Toho jde na modelu dosáhnout jen pomocí rozlišení panelů. Přes to já se o Tvoje masky nehlásím, protože nevyhledávám zjednodušení, naopak si rád přidělávám práci. Beru mého koníčka jako výzvu a poznávání a to mě na tom těší. Jsem asi divnej, ale já rád tmelím a brousím a vůbec, sebe sama zkouším co dokážu. Nicméně Ti velmi fandím a až budu potřebovat nějaké prapodivné sovětské číslo, nebo nějaký klikyhák na německé mašiny, tak jsem rád, že znám někoho tak šikovného, jako Tebe. Jen tak dál
Nakonec si dovolím malou úvahu. Včera jsem vytáhl tu velkou krabici s Mustangy a přemýšlel jsem, co mě na těch nových Eduardích modelech tak táhne. Myslím, že je to pro mě poznávání toho, jak se s tím zadáním kluci (a samozřejmě i holky) z Obrnic vypořádali technologicky a jaké finesy na nás modeláře přichystaly. Stavím teď mimo fórum ještě Tempesta a mám doma spoustu jiných Eduardích stavebnic a čím dál více - s každou novou stavebnicí - mám intenzivnější pocit, že mě baví technický design Obrnických modelů. A to i přes to, že jistě nejsou dokonalé. Na Tempestu i Mustangu mám "někam poztrácené" nýty na spodní i vrchní straně trupu atd. Takové drobnosti, ale daleko převyšuje ten pocit při otevření krabice a ještě více při stavbě. Například poslední čtvrtkovou 109ku, kterou jsem stavěl si už vůbec nepamatuju jak stavba probíhala. On se ten Messer tak nějak postavil sám Moc se už těším na nového Spita... Tudíž lidé stavte a radujte se a nezapomínejte se množit. Těším se na vaše Mustangy
To je mi jasný. Když zkřížíš Australského klokana se Slovenským medvědem a zavřeš ho do paneláku v Praze, tak je k neudržení Jen tak dál jde ti to náramně