Tak u mne více než před 30 lety a s chutí bych si ho spostavil znova, ovšem ve 1/48. Když si uvědomím, že jsem ho několikrát tupoval Agamama, to bylo žrádlo ))) Pěkný kousek.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Tak u mne více než před 30 lety a s chutí bych si ho spostavil znova, ovšem ve 1/48. Když si uvědomím, že jsem ho několikrát tupoval Agamama, to bylo žrádlo ))) Pěkný kousek.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Chlapi ďakujem veľmi pekne,som rád že sa páči. Pri stavbe som sa toho hodne naučil o tienovani a patinovani čiernej,a z odstupom času by som pár veci urobil inak ale tak modelar sa učí celý zivot
V štvrtej by som ho určite nemal kam dať,boha to musí byť riadne veľká krava Navyše v tej veľkosti by som si musel kúpiť normálnu lakyrnicku pištoľ,s tryskou 1,5 lebo by mi ruky odpadli kým by som to airbruskou strekol