Jak Češi? Pan Cihoň snad není Čech, nebo se mýlím?
Vl.Šulc píše:Jak Češi? Pan Cihoň snad není Čech, nebo se mýlím?
PetrB píše:No to je asi správně...týkala se plechů na nový Saab J-37 Viggen od Specialhobby 1/72...najít je nemůžete, protože na tuto novou stavebnici (zatím) nejsou.....můj dotaz zněl, zda je reálné je vydat. Model je to pěkný, vydaný tuším už v 6 krabicích (spolupráce SH a Tarangus).
Pro Švédy jste dělali čtvrtku a cca 11 let zpět dvaasedmdesatku na starý Heller/Airfix (alespoň podle scalemates).
PBVl.Šulc píše:Ještě je tam někde otázka na ty Švédy, ale tu jsme nedokázal najít, sorry!
lubos1364 píše:Vl.Šulc píše:Jak Češi? Pan Cihoň snad není Čech, nebo se mýlím?
Myslím, že sa mýlite. A teda veľmi sa Vám čudujem.
lubos1364 píše:1. Atlis pochádza z čiech. Pokiaľ si spomínam, sám to v nejakej diskusii tu na Fóre uviedol. Nechce sa mi to hľadať.
2. No, porozmýšľajte...
pilot22 píše::grin: Ešte nedávno sme oslavovali tisícu stránku dotazu na Eduard, a týmto tempom je druhá tisícka za rohom. A ja ešte nemám vychladené šampanskéVážne sa bavím a miestami strácam... WTF...Ja môžem firmu Eduard len a len pochváliť. Zároveň jedna otázka k plánovanému čmeláku, zatiaľ sa to asi nikto nepýtal, nebude v budúcnosti aj verzia A-2? Zaujíma ma špeciálne verzia z nášho AK Dubnica (Dusty), či už súčasná alebo minulá. Ďakujem
Renda píše:Cihoň se narodil v tuším Prostějově. A je ho plná Evropa
Renda píše:A příspěvky by se asi měly týkat časopisu a ne mě. Nevím, proč tady stále někdo řeší přispěvatele a ne obsah časopisu. Tj. napadá ostatní diskutující....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků