Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2020
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

8/2020

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: 8/2020

Příspěvekod Renda » 09 srp 2020, 10:54

No a zase si teda přečti moje příspěvky ohledně časopisu. To, co ty tady s velkou pompou píšeš je historie dost stará....
A příspěvky by se asi měly týkat časopisu a ne mě. Nevím, proč tady stále někdo řeší přispěvatele a ne obsah časopisu. Tj. napadá ostatní diskutující....
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod síra » 09 srp 2020, 11:09

Ale já tě nijak nenapadám. To bych si nedovolil.
Dle mého názoru je jedno jaká je to historie. Prostě psát skoro u každého čísla "už si ho nebudu kupovat" je spíše úsměvný kolorit.
http://buncmodelling.blogspot.com/
https://picasaweb.google.com/1071974498 ... Modelling#
http://sira4666.rajce.idnes.cz/patlama_patlama/#album
síra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 09 srp 2020, 12:55

Ale to já píšu, přečti si to. Já to, co tvrdíš, totiž nepíšu.... možná tak před 2 lety....
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 09 srp 2020, 13:36

Tak proč píšeš: ....do práce volala má paní a sdělila mi: koupila jsem ti Modeláře...... Když ho máš objednanej na rok chytrolíne modrej. A pokud ho máš objednanej jen v trafice, tak to se dá zrušit mesíčně.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 09 srp 2020, 15:37

Už jsem to sem kdysi psal.....
Ty zelený natvrdlo, moje paní pracuje na poště, i tam se musí u Magnetpressu předobjednat. Ale peníze tam za něj musí nechat. Když o tom víš hou.o, tak se nevyjadřuj.
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mischio » 09 srp 2020, 15:55

Njn jestli to není tím,že jsou články od modelářů na věci o kterých jsou schopný napsat článek. Několikrát to psal i Jindra. Autíčkáři jsou v tomhle mimo. Takže tvoje neustálý plačky jsou k smíchu.
https://zlejruda2.blogspot.com/
Mischio

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 10 srp 2020, 09:50

Diskuse na internetu je skupinová terapie.
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mara modelar » 10 srp 2020, 11:10

Již několik čísel jsem pro podobnost obsahu vynechal, ale jakmile jsem slyšel jméno Pavel Švejda, zbystřil jsem, a nebýt nedostupnosti v blízkých trafikách, už bych ho včera četl. Holt návrat jednoho ze vzorů táhne :) Stejně jako když má článek Martin Kováč nebo Bernhard Lustig. Výjimečně, ale vždy to stojí za to.
As long as I live, I stand with SiraHobby...
Baví mě malovat model na model
mara modelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 11 srp 2020, 08:00

Čekal jsem teda jakoby obrácené reakce (a ne není nutné mě chválit, nejlepšího nelze více pochválit, já se chválím sám).
Je tam auto, slon, loď, retro, rozhovor, zahraniční letectvo......ale furt je to špatně a málo. Fakt divné.
Obecně mě to připomíná díl seriálu Simpsnovi, kde Homer konstruuje to auto pro Powell Motors....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 11 srp 2020, 10:51

Doline, podle jednoho negativisty nemůžeš soudit hodnocení jako divné. A promiň, tvůj článek jsem zatím nečetl. Rudé hvězdy na mě působí, jako červený hadr na býka.
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 11 srp 2020, 13:24

Mischio píše:Njn jestli to není tím,že jsou články od modelářů na věci o kterých jsou schopný napsat článek. Několikrát to psal i Jindra. Autíčkáři jsou v tomhle mimo. Takže tvoje neustálý plačky jsou k smíchu.
Ono to spíše bude tím, že žádný autíčkář si nedokáže sednout k modelu, napsat článek a ještě nafotit stavbu. A to celé odeslat Jindrovi. Až na pár vyjímek. A o tom to celé je.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mischio » 11 srp 2020, 14:54

Hanzi.77 máš pravdu. Podobně to skončilo s plachetnicemi a figurkami. Techniku nestavím,ale rád si přečtu postup. Nebo o podložky,ať je na ní tank letadlo auto robot. Co kdybych to někdy potřeboval. A Dolinovi historické články?? Jako smekám klobouk i s vlasama,kdybych nějaký měl. Mravenčí práce o takových ,,blbinách" jako označování tanků papírovou šablonou. Prostě bádání v archivech ne nějaký opisování co najde gůgl. Za mě tohle číslo v pohodě.
https://zlejruda2.blogspot.com/
Mischio

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 12 srp 2020, 13:55

Marder píše:Doline, podle jednoho ..... A promiň......

Chápu. A k ddruhé části - To pohoda já nikoho nenutím to číst,.....
Snažím se tím (snad) pomoci nějak těm co staví téčka, kvčka a tak,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 12 srp 2020, 15:01

Jasně, tvé články jsou super, třeba o frantíkách apod. a když pomůžou někomu tak =D> .
Hotovo:
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek P. » 13 srp 2020, 07:30

Opravdu, šotek byl tentokrát nemilosrdný! Až mě napadlo (a anonce nových kousků z produkce Tori Factori v Žižkovské pavlači mě v tom jenom utvrdila) jestli se nejedná o jedno z proslulých aprílových čísel jež omylem vyšlo v srpnu :lol:
Do Dolina jsem si rýpnul posledně 8-) Nic ve zlém, to co dělá, dělá fakt dobře. I tak se mi ale zdá a chtěl jsem to napsat už minule, že tři historické články jsou na jedno číslo moc. MODELÁŘ se tak začíná podobat HPM či Hobby Historii, já vím, že tyhle časopisy už nejsou a zájem o ty informace mezi modeláři asi je, ale stejně si myslím, že primární zaměření MODELÁŘE by mělo zůstat v článcích stavěcích a recenzních popř informování o nových materiálech, nářadích a postupech. I tak jej ale kupovat nepřestanu (:)

Jo a odpověď na otázku z článku o USS Langley (proč spousta lidí kupuje zrovna tohle) zní: World of warschips. Právě tuhle loď tady totiž dostanete zdarma jako první letadlovou a tak s ní taky asi spousta hráčů stráví hromadu času, než postoupí o nějaký ten level dál...
Marek P.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na 2020