Pokud by někdo chtěl stavět stejnou mašinu, je na místě malé varování. ICM jednoduše obšlehlo vše, co o ní uvádí článek
v Luftwaffe im Focus číslo 11. Kresba zde uvedená je celá mimo.
- Kamufláž Wellenmuster je ve skutečnosti RLM 65 nikoliv bílá (to je naštěstí opraveno v některém z dalších sešitů LiF).
- Kódové písmeno "L" má žlutý lem, nikoliv bílý. Kdyby byl bílý, svítil by na fotkách jako spodní výseče trupových křížů.
A proč bílý, když barva 3. Staffel je žlutá?
- To samé platí o malém "F" na čele trupové gondoly. Žlutá je barva třetí Staffel, nevím, jak autoři došli k bílé.
Na fotkách je to jasně vidět.
- Hákový kříž bílý? Tak to vážně nevím, na jaký fotky kdo koukal. Byl černý.
- Na špičkách vrtulových kuželů jsou malé žluté terče (barva 3. Staffel) a proužky jsou správně bílé (barva I. Gruppe).
- Na spodní straně levé poloviny křídla chybí dva dipóly antén FuG 101.
Můj model je plný menších i větších chyb, ale jako celek na mě špatně nepůsobí. Na fotkách OK, při bližším zkoumání už to taková sláva není.
Nejsem si jistej, jestli měl spodní dvojče MG 81Z. Na fotkách není, ale toho jsem si všimnul, až když bylo všechno na místě. Třeba byl v servisu...

Nevědomky jsem otočil lepty na čele levého motoru.

Na čele torpéd chybí tenké (asi žluté) proužky. Nedokázal jsem to vymaskovat a nějakej dekál, kterej by tam pasoval jsem nenašel.
Nechtělo se mi tahat všechny ty krámy na focení, tak jsem na zahradě jednoduše posunul stůl ze stínu na Slunce a bylo to. Sluneční světlo
vypadá na fotkách moc dobře i když to na druhou stranu trochu ruší ty stíny.
Zvláštní poděkování patří našemu čerstvě povýšenému písaři KG 88 Jirkovi, za opravu a nástřik hadů.

Fotky spodních ploch jsou ve stavebním tématu (viewtopic.php?f=57&t=89607&view=unread#unread).
Kvůli dlouhé a tenké anténě a všemožným jiným křehkým kravinám, jsem další focení neriskoval.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...