Obtiskové aršíky na naše stavebnice budeme vydávat na aktuální, nově vydávané položky, typicky na Weekendy a Limitky. jako je tomu kupříkladu teď, kdy vydáváme aršíky na Hellcaty a na noční Bf 109G-6/14.
Vláďo, a bude někdy vydán v dekálech (nebo v modelu - Weekend, Profipack) tenhle terčový Hellcat, co byl zatím jen a pouze ve čtvrtkovém Royalclassu? Je to jediné zbarvení, které by mě přimělo postavit si čtvrtkového Hellcata...
Přílohy
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Dobrý den pane Šulci. Trochu mě překvapilo zobrazení aršíku Wilde sau v novém leafletu, který se má objevit v září. Od náhled, který jste zveřejnil na straně 1674 tohoto tématu se liší. A to tak že ve všech 5 zobrazených schématech. To se až tak během týdne změnily plány ? Nebo to má něco společného s chystanou položkou pro BFC ?
EDIT: Omluva, už mi to došlo. Jeden aršík je na srpen a jeden je na září.
Pane Šulc, chtěl bych se zeptat zda by nešly dělat koncové části křídel kde jsou poziční světla z průhledného plastu. Nemyslím tím celé křídlo, ale jen danou část tam kde jsou ty poziční světla.
Nelze něco jen začít, musí se to také dokončit. Dr. Ernst Kupfer
Za ty pozičky se přimlouvám, to je něco, spolu s rozplizlým rytím na spodku, co mě u jinak skvělých stodevítek u stavby neuvěřitelně demotivuje. Celý model se staví sám a u těchhle věcí se vždycky zaseknu.
A jak to uděláš na čirém odlitku Quickboost? Normálně, nastříkám díl s vymaskovanou pozičkou černým surfem , nebo myslíš že přes nabarvenou pozičku Clear barvou uvidíš skrze čirý díl?
A jak jí znázorníě nyní u stavebnice kde je klasický plast? Natřeš pozičku stříbrnou a přeplácneš Clear barvou. Vymyslí se ještě další varianta co by bylo za problém?