Když musíš tak musíš. Já jsem tohle éro prostě musel mít ve vitríně, tak jsem se pokusil jej postavit ze stavebnice za 150 Kč. Ta cena mi měla napovědět, ale nějak jsem to dal . Nic moc ale do do temné vitríny to stačí.
Jestli je tohle za 150,-, tak do vitríny je to dobrý, protože např. Il-28 od Bílka už se moc sehnat nedá, stavba dá také zabrat a za stopade ho rozhodně nekoupíš (vím, co říkám, protože jsem to stavěl). Vidím tam nějaký náznak nýtů (stejně jako ty klapky a otevřené vstupy) vzhled modelu pozvednou. Co jinak víc chtít od Trumpety.
Taky jsem uvažoval pořídit si ho do tematické stavby "Six day war", ale po prohlédnutí výlisků mne přešla chuť (ano, ta cena napoví). Na tu bídu, jakou stavebnice v základu nabízí, jsi se s tím ale popral pěkně a jak píšeš - když musíš, tak musíš. Takže za mne
Naposledy upravil Marcel Matuška dne 07 črc 2020, 22:54, celkově upraveno 1
Děkuji pánové. Stavebně je to takové nic moc ale slepit se to dá. Problém je trochu s pasovanim čelního čirého dílů. Ten je jiného průměru a v mém případě byl čirý díl značně poškozen. Nepasují motory. A křídla mají každé jinou výšku profilu já jsem dělal otevřenou pumovnici protože se obávám, že zavřít je tak lehce nepůjde. Ale vše se dá vyřešit.
Daly by se na to naroubovat některé díly od Bílka??? Možná, ale opravdu jen možná bych někde mohl mít sklíčka na toho Ila-Bila. Kdyby se někdo našel, a měl by zájem, byl bych ochotný to "možná" zkusit změnit na "určitě".