Nabízel jsem to Rendovi hned na začátku a pokud to někdo budete taky stavět, tak s fotkami není problém. Stačí napsat, pošlu. Výhodou je, že můj hodně dobrý kamarád dělá u I.S.R. mechanika a oni mi poskytli jak podklady na zbarvení, tak možnost nafocení čehokoliv. Sorry za OT.
Už je na svých... ještě dám na gumy obtisky. Samozřejmě bych to nebyl já, aby se mi nezačalo ke konci dařit, ulomil jsem čepy na ramenech a tak kola šmajdají, budu to muset slepit napevno.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Už jen pár drobností a budeme končit. Dnes jsem vyleštil kastli- původní 2K lak jsem přebrousil do rovna a přejel semiglossem od Gunze, to se mi zdálo matný, tak jsem ještě přidal lesklý SC III a ten jsem dneska vyleštil. Přidal jsem sklíčka atd... No a to křídlo-tomu uchycení na dvě dírky nevěřím, namíchám si HPH resin a spoje s kastlí tím přejedu, kvůli pevnosti. Když půjde křídlo případným nárazem pryč, tak to sleze i s obtiskem.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...