Dobrý den pane Riedle,
Kdy a jaké budou další obtiskové variant Grunau Baby 1:48? Mě by nejvíce zajímala varianta červeno-bílá švédská, slovenská a pak ty s větrníky.
Případně budete na tento model dělat leptané doplňky jako poutací pásy?
Děkuji
cargo píše:Dobrý den pane Riedle,
Kdy a jaké budou další obtiskové variant Grunau Baby 1:48? Mě by nejvíce zajímala varianta červeno-bílá švédská, slovenská a pak ty s větrníky.
Případně budete na tento model dělat leptané doplňky jako poutací pásy?
Děkuji
karel.hawk píše:Já mám nakoupené 3x A-20 včetně leptů a masek od Eduardu a samostatná dinghy by se mi také dost hodila.
TomCZ píše:Ta dinghy na A-20 samostatně by asi byla kdy ??
Celý set na interiér na to moje domácí lepení nepotřebuju...
cargo píše:Variant Grunau Baby bude hodně, uvidíme jak se bude prodávat ten prvvní přebal (vypadá to dobře). Švéda určitě udéláme. Jestli větrníky označují Luftwaffe, tak ta bude určitě s Babynami Slovenského štátu....
Doplňky jsme ještě neřešili. Ale samotné lepty to je záležitost tak pro Brengun. Třeba budou mít kluci brněnský zájem. Nebo Eduard.
admiral6 píše:Ty figurky, co jste dal do figurkářský sekce vypadají zajímavě. Škoda že už je nemáte v nabídce. V pondělí si u vás budu něco vyzvedávat tak bych si hned vzal v 1:48 a hodil k nějakému dvojplošníku z IWW. Každopádně bylo by škoda je neudělat, když už je máte.
http://www.specialhobby.net/2020/04/figurky-148-test-zajmu.html
David Koktavý píše:Děkuji za odpovědˇ. Model jsem si prohlédl naživo v obchodě, tudíž nekoupil. Oceňuji Vaši transparentnost. Ta informace od kterého dodavatele budou obtisky, bude pro mně důležitá.
Uživatelé procházející toto fórum: Jan Poesný a 19 návštevníků