To clive: Tak to už bych se raději pustil do stavby Anduly na tomhle podvozku. Někde mám fotky této opravdu skutečně postavené hybridy. Ta Andula byla, myslím, v barvách Aeroflotu. Kdyby měl někdo zájem, zkusil bych vyhrabat fotky. Vypadalo to ještě neskutečněji než L-410 na plovácích. Akorát je škoda, že Andulu Směr nedělá.
No tady jde o to jak to vypada. Abych rekl pravdu dost se mi libi tyhle uchylarny jako treba trup Bf109 na kolech. Takze me se tohle libi tak jak to je. Dal bych palec nahoru za napad, ale neim.. a mozna
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Tak jsme se s Fildou vydali Správným Směrem. Natírání flekaté kamufláže štětečkem nám nešlo a vypadalo to dost děsně (Filda bude po mně, já to taky neumím ). Tak jsem vytáhnul pistolku, lihové Agamy a Filda si poprvé fouknul éro. Prostě tu naštětcovanou kamo přefouknul. A myslím, že to bude cesta správným směrem (doufám, že bude i v tomhle po mně ). Na fleky jsem pořídil takovou tu černou modelínu a na to, že to Filda dělal taky poprvé, tak ty fleky dopadly docela dobře. Rozhodně o 100% líp než štětcem.
Parádní, ale bacha na tu maskovací hmotu. Z povrchu stříknutém matnými syntetikami Humbrol a Revell jde špatně dolů a povrch pod ní ztmavnul. U akrylů AK 3 gnr jsem s hmotou neměl problém, ale ta nemá tvrdě matný povrch jako syntetiky.
Velmi dobrý výsledek Co je to za modelínu? To budu muset vyzkoušet, piplání se s řezáním maskovací pásky je moje neoblíbená činnost a tohle je skvělé řešení
Vláďa Obr, 62 let, stavím letadla Československých pilotů.
Já Fildovi koupil od AK. Ono je to asi všechno stejný. Ale maskovat s páskou nedává, tohle je mu bližší, je to jak modelína. Zatím jsem ho nezatěžoval, aby si slabým válečkem udělal obrysy a pak to vyplnil, to všechno přijde.