Dobrý den, neuvažujete vydat obtisky na P-400 / P-39 ( US a GB ) ? Klidně by to mohl být výběr co už během let vyšlo .
Myslím jako jsou nové dekály na Spita VIII a P-38.
Petr ,,vory,, Vorobok
Již jsem tento dotaz napsal, ale zapadl .
vory píše:Dobrý den, neuvažujete vydat obtisky na P-400 / P-39 ( US a GB ) ? Klidně by to mohl být výběr co už během let vyšlo .
Myslím jako jsou nové dekály na Spita VIII a P-38.
Petr ,,vory,, Vorobok
Již jsem tento dotaz napsal, ale zapadl .
Vl.Šulc píše:Ale to bys řešit měl, Randalfe. Prospělo by Ti to.
Willy109: Ty jsi Stoupa, že? Štěpán Stránský, prošel jsem si Tvoje příspěvky a jsi jasnej!![]()
![]()
![]()
Ne, nikdy jsme si takhle nepomáhali, ani trochu, ani hodně. Lžeš a doufáš, že se Tvoje lež uchytí. Nepochybuji, že se Ti to u pár lidí povede, ale nepomůže Ti to. Ani to, že vytáhneš historku starou 33 let. Ta historka je ale dobrá, ukazuje míru rozdílu v přístupu k této věci. Já jsem si pomohl jednou v době, kdy jsem byl soukromá osoba, žádná firma. Prakticky okamžitě jsem tuto cestu zavrhl jako špatnou ještě předtím, než jsem své podnikání zoficializoval a založil firmu. Dnes tu máme hrdé firmy, které si v tichosti "půjčují" zcela bez zkrupulí řadu let po svém vzniku a jak je vidět, přinejmenším jedna z nich bojuje celkem podlými způsoby za šanci si tuto praxi zachovat.
A to je to, co je načase změnit. Už není rok 88, ani rok 98. Zákazník není ovce, nemusí koupit kdejaký šunt. Je čas ptát se, kde se ten který model vzal, a zda opravdu vznikl tak, jak výrobce deklaruje. Padlo tady mnoho argumentů, proč proti tomu nejde bojovat, padlo tady i že jsem Don Quichote. Nejsem, a bojovat proti tomu lze. Stačí se nebát. A nekrást. I když to tak nevypadá, já jsem přesvědčen, že se vztah modelářů k tomuto problému mění a míra tolerance ke kopírování klesá. Mě bude stačit, když bude tento trend pokračovat.
A tím bych toto téma uzavřel.
Včetně "Willyho". Prošel jsem si Tvé příspěvky, Willy/Štěpáne. Píšeš pouze do tohoto tématu, napsal jsi sem mnoho zavádějících nesmyslů i vyložených lží. Přestaň s tím. Pokud nepřestaneš, dostaneš ban.
jenda58 píše:Za RAF bych se taky přimlouval, zvlášť když teď vyšly v Modeláři články "Češi na Airacobrách".
Martin Černý 'Černoch' píše:Willy - jen bych tě upozornil, že toto téma je pod správou Vladimíra a on si rozhoduje v tomto tématu. Pokud mě požádá o BAN tobě, má na to právo.
Martin Černý 'Černoch' píše:Je hezké že víš přesně jak se to tady má, ale tohle téma je od počátku pod správou Vládi - jeho podmínka pro vstup na MF. My se zavázali do tohoto tématu nevstupovat , pokud sám vyslovně nepožádá. A tak když požádá o BAN pro tebe, má na to právo. Já zase nemám důvod nevyhovět, pokud zde opravdu rozšiřuješ lži. Žádný důkaz jsi nepodal, jen přepis nějaké kobverzace, hlásíš tu své domněnky, ale žádný hmatatelný důkaz ne. Nediv se že nejsi moc vítán.
Tvoje obvibnění stojí na chatrných základech, buď opravdu předlož relevatní důkazy namísto planých řečí, nebo už sem nepiš. Možná tím ochráníš sám sebe.
Jen dovětek - víš že užíváš zbytečně citace za čož také může býtr postih? Asi jsi pravidla moc nečetl, ale moudra máš na rozdávání.
Martin Černý 'Černoch' píše:A výborně, už se tu vyhrožuje.....
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], JimiX a 9 návštevníků