To vysvětluje mnohé

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Renda píše:Nevím proč se tady někteří čertíte.
Admin zasáhl tak jak uznal za vhodné. Má na to právo a odpovědnost za dodržování zákonů. Tak to tak berte.
Poděkujte těm, kteří to mají na svědomí. Jim napište. Např. Randalf, Duch, Migrifič ap.
Jak jsem psal- než žumpu a nic neříkající rádobyvtipy, to radši nic.
Admin zasáhl tak jak uznal za vhodné. Má na to právo a odpovědnost za dodržování zákonů. Tak to tak berte.
shark píše:WIMPY, za zavření šutrů můžu já, jakožto pobouřený suchar a moralistaSpokojen?
![]()
![]()
![]()
Poděkujte těm, kteří to mají na svědomí. Jim napište. Např. Randalf, Duch, Migrifič ap.
Jak jsem psal- než žumpu a nic neříkající rádobyvtipy, to radši nic.
.MG. píše:Admin zasáhl tak jak uznal za vhodné. Má na to právo a odpovědnost za dodržování zákonů. Tak to tak berte.
![]()
![]()
webů a facebookových stránek na vtipy je spousta, tam se může kdokoliv realizovat.
i modelářských fór je více než toto a podívejte se, kolik z nich NEMÁ vlákno s vtipy. Většina.
Yxen píše:Svatá pravda
![]()
Přestaňte fňukat. Chováte se jak děti na pískovišti, co jim maminka sebrala lopatičky. Není to váš server. Nemáte žádné právo po majiteli či adminech cokoliv vyžadovat.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Petr Smola a 11 návštevníků