Radek Bednařík
clive píše:Kdyz tenhle mrdulnik, tak jedine ze zachranne akce Jirky Hradce v jizni Americe..
Myro píše:Tak ste ma celkom navnadili, hoši...![]()
Plne chápem pocity Petra Martínka, keď si to tu prezeral. Ja som pre zmenu prehrabal všetky možné skrine a sám som bol prekvapený, že som našiel doma až 14 modelov v krabičkách Směr. A hneď ma pochytila aj chuť aspoň niečo z nich postaviť. Možno dojde čas aj na obludu Amiot 143, ale teraz je tu Mi-4. Povedal som si, že helikoptéru nemám ešte žiadnu a toto je poriadna potvora, aby sa mi hodila do môjho obludária.![]()
Je to, samozrejme, staré KP-čko. Rovno som začal riešiť najväčšiu slabinu stavebnice - a síce mriežky na čumáku. Kým dorobím drobotinu na Spitfira, tak by som mohol spraviť aj druhú polovicu trupu. Jediné ďalšie úpravy, ktoré ešte zvažujem, sú madlá na trupe z drôtu.
A zatiaľ sa ešte rozhodnem, aký kabát pre Mi-4 vyberiem. Uvažujem o kubánskej z fotky alebo o severovietnamskej z krabice.
nespor.jenda píše:Nejdu už s křížkem po fu... po karanténě...
hynekkepak píše:Po dlouhém sledování a obdivování vaší práce, přemýšlím, že bych taky zasměroval, štětcoval a pod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 182 návštevníků