Povedený Radku. Teda co to kecám povedený, parádní to je a ne že ne!!
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Včerejší proces na spodních plochách. Myslím, že už to víc upravovat nebudu. A protože jsem línej to při finálním focení obracet na záda ( spíš na to zapomenu) Tak to můžete nastudovat teď.
Budete na letošní Eday opět pořádat výstavu SIGů P-40 ? Rád bych se k Vám přidal. Zatím mám jeden P-40 C 1:72 Airfix z Panamy, ale plánuju alespoň jeden další P-40 K-1 do termínu stihnout. Sice Vám nesahám ani po paty, ale byla by to má první veřejná prezentace s vyjímkou webu. .
Přílohy
Rozestavěno 1:72: Ju 287 V1 (Huma), Spitfire Mk.VC (Airfix), He 111 H-5 (Airfix), 2x Fw 190 (Eduard), MiG-3 (HobbyBoss). Čekatelé 1:72: B-25 G konverze (Airfix+CMK), Ju 288 (Huma), Do 17 Z (Airfix). Hybernace 1:72: Ju 388 J-3 V14-2 FuG 218 (R.V.Resin). https://Hawk.zonerama.com Fotky z modelářských soutěží 2012-2025
Tak nějak těsně před finále. Rez kolem výfuků a na nich jsem poladil, kličku v kokpitu dolepím, nějak zmizela asi při maskování. Fotky potvory. Ještě zamatovat laufy a nevím co s anténou. Na fotkách nevidím žádnou. To se mi ale nezdá. Takže jestli máte připomínky, tak teď, protože příští víkend bude ve vitríně a nevím kdo ho kdy uvidí. Možná na Konvenční v Plzni v prosinci. Jestli tedy něco bude.
Michale,tu rez na výfucích bych asi utlumil a hlavně okolo těch výfuků.A očouzení u zbraní bych vynechal úplně.Myslím,že jsem je neviděl na žádné fotce P-40.A taky koukám,že ti nesedla maska na okýnku za kabinou na levé straně.Doufám,že moc nereju.Jo a anténu určitě natáhnout.
Vůbec nereješ. Okýnko , resp maska seděla dobře, na fotce je nějaký odlesk. Rez jsem opravil hned co jsem viděl fotky a to okouření už můžu max utlumit, je to už pod lakem. Spíš to nechám, když to přestříknu, bude to o průser. Ty antény takhle?
Michaeli, Éčka od 49FG měli antény, jako muří nohu. Od kýlovky ke křídlům a středem k vysílačce. Na mých "mrňousech" to dělám asi TAKTO. Nebo, jako jsem to udělal na tom Tomahawku, který právě stavím, ale ti měli dva svody k vysílačce (nevím proš) Jak ale vejrám na fotky Bobika, tak mám opravdu pocit, že on opravdu antény neměl. To by nebyla výjimka
karel.hawk píše:Budete na letošní Eday opět pořádat výstavu SIGů P-40 ?...
Ahoj Karle. Promiň, zapomněl jsem Ti odpovědět. No, asi ne. Já teď nemám bohužel žádný plán na tento rok, protože nějak nic nestíhám. Jestli bude příští rok ModellBrno, tak možná.
to JimiX: Co jsem tak četl, tak ModellBrno se posouvá o rok a příští rok tedy bude místo něho Nymburk, respektivě Lysá. Takže mám o rok více času na stavby. Mám ještě dalších 5 ks stavebnic P-40 od SH, tak jich pár postavím. Tři z nich budou z východní fronty s hromadou sestřelů a zubů. A na podzim mi SH vydá novou verzi P-40 M, takže udělám kořistního Fina.
Rozestavěno 1:72: Ju 287 V1 (Huma), Spitfire Mk.VC (Airfix), He 111 H-5 (Airfix), 2x Fw 190 (Eduard), MiG-3 (HobbyBoss). Čekatelé 1:72: B-25 G konverze (Airfix+CMK), Ju 288 (Huma), Do 17 Z (Airfix). Hybernace 1:72: Ju 388 J-3 V14-2 FuG 218 (R.V.Resin). https://Hawk.zonerama.com Fotky z modelářských soutěží 2012-2025