Další do mé sbírky československých úprav MiGů 15. Odlišností od klasického bisu je upravená příď, větší 600l nádrže (ještě jednou děkuji Migrifičovi za odlitky) a šachty pro kamery. Kamery jsou jen tak nějak zbastlené, aby to trochu vypadalo. Protože se mi nechtělo upravovat nebo vyrábět osvětlovací pumy, zvolil jsem "denní" verzi. Původní označení IF-10 je nastříkané podle šablony a přestříkané jiným odstínem stříbrné než zbytek povrchu, na fotkách to moc vidět není.
parádní model a super povrchovka. Edí 15ka je nádherná stavebnice. Dodělal jsem jí před týdnem a teď mám na stole Airfixí 17 a KP 19 a ta Edí 15 je proti nim vymazlená.
Díky, pánové Pro Jindru Kostelného: předlohou byl bokorys z článku "MiG-15bis R/T v československém letectvu" od Michaela Janouška v Novinkách 35/07. Když jsem hledal nějaké fotky, tak jsem narazil na obtisky přímo na tuhle mašinu (už si nepamatuju výrobce), ale fotky nikde žádné...
Fotka je v 4+. Tuhle mašinu mám taky v tom připravovaném modelu (+5 dalších) a to IF-10 jsem tam udělal jako stříbrný obtisk. Tak jsem zvědav, jak moc bude vidět stříbrný dekál na stříbrném povrchu A pro JIrku H. - moc pěkné, gratulace
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909