Ja kdyz jsem stavel svyho Fokkera, tak jsem to vsechno vybrousil. Da se to z toho odstranit. Mam rozdelanyho VII a Dr.I. Plus Albatros DIII. Ale uz leta a ted je mozna cas. Jen si strihnu DC.9 do prace a podivam se na to. Od Re2000 musi clovek utikat jinam. Tonse neda najednou..
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Zdendo, ale ano, camo bude kompletní, chtěl jsem tím říct, že i prapory stříknu = nebudu dekálovat. Clive, nahlodal jsi mě, ještě na to kouknu. Zběžně jsem přiložil trup k sobě, bude to chtít přepážku motoru, protože je vidět skrz.. Na to, že jsem to chtěl komplet bez úprav se to nějak komplikuje
S dovolením se také přidám. K-65 Čáp, civilní, cirkusový, marking. Víceméně čistá krabička, nějak se mi nechce tomu věnovat výrazně víc času a práce. Takže jsem použil jen masky Peewit a nějaké zbytky leptů. Ale opravdu jen drobnosti.
Hrubá stavba a základní odstín barvy hotovo. Teď ještě doplňkovou červenou, pak se bude lakovat a obtisky.
Chlapci, nemáte někdo náhodou ve Směru nějakou pátou kolonu? Dlouho nic nového od KP nebylo, tak vyšpiónit, jestli dělají na dalších formách, nebo to už zabalili.
Luboši paráda..... jestli dorazím toho mého Storcha, bude ještě cirkusovější....
Narazil jsem při hledání podkladů na NiD-62/622 taky na něco k Potezu 540.... Le Fana de l´Aviation.... dva díly.....budete to někdo chtít? Je to o nasazení ve Španělsku....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Panthere, na rozdíl od toho tvýho, tak tenhle není What-If. Je to reál, poměrně dobře fotograficky doložený. Jen odstíny barev jsou kvalifikovaný odhad.