Tak, konečně jsem spáchal černého Spita. Pohodová stavba, jednoduché barvení, žádné pidiobtisky s technickými nápisy, obtisky bez problémů. Užíval jsem si to. Resinové výfuky a kola jsou ze stavebnice (Naši se vracejí).
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 26 dub 2020, 19:38, celkově upraveno 1
No jo, osmdesát... Na tomhle nebylo prakticky co zkazit, je to leštěnka, takže patina minimální, s obtisky se dělá moc dobře, takže ani ten červený blesk nebyl problém.
Klasická tovární kamufláž s minimem označení. Trochu změna oproti americkým kanárkům. A líbí se mi to tak Stavba z krabičky, lepty byly součástí stavebnice.
Žlutý kryt motoru a směrovku jsem nedělal záměrně. Našel jsem tři varianty zbarvení - obojí žluté, pouze žlutý kryt motoru a nic žluté. Původně jsem chtěl obojí žluté, ale pak jsem se rozhodl pro šedivku. Neměla být jen tolik flekatá... Eduardí Spity i 190 se staví parádně. Já jsem na tyhle fajnové stavebnjice moc velký patlal, něco vždycky zmrvím Stavěl jsem verzi A-5 podle návodu a tam vnější kulomety nejsou.
Opraveno. Kulomety jsem nakonec nedal, protože jsem stavěl verzi bez přidaných kulometů, u které je jiné křídlo (chybí boule na spodní straně). Což už opravit nešlo.
Původně se jednalo o stroj letky Indigových Krtků. Po skončení bojů o Krtince a po obsazení letiště byl uvedený stroj ukořistěn a mechanici z legrace upravili původní znak, indigového krtka v bílém poli, zákazovou značkou. Po nějakém čase se velitelka tzv. Duhové eskadry Jana Róza Praskokšandičková, přezdívaná též Růžová Jane (viz letadlo č. 62 na str. 15), rozhodla vyzkoušet techniku nepřítele a proletět se. Za tímto účelem mechanici letadlo vyzdobili nápisem Jane Rose a růží. Vynaložená práce s výzdobou byla ovšem dosta zbytečná, protože po uskutečněném letu údajně velitelka Jane prohlásila , že tento stroj je vhodný tak akorát na práškování a víckrát v něm neletěla. Další osudy stroje nejsou známy.
Co se týče stavebnice, na mě tam bylo příliš broušení a tmelení, já raději stavebnice à la Eduard. Odvrtal jsem výfuky (přičemž jsem při tom jeden šikovně roztavil, tak jsem jej musel nahradit trubičkama z uchošťouru), vyměnil jsem zadní hnusné kolečko za jiné, přidal nějaké drátky. Palubní deska je rovněž vyměněná za jinou z Avie S99, stejně jako pásy na sedačce. Interiér je hodně strohý. Boční sklíčka se mi podařilo zamlžit zevnitř špatnou volbou lepidla, tak jsem je zastříkal. S křídly jsem docela tápal, po slepení jsem zjistil, že je i chyba v návodu.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 16 kvě 2020, 20:26, celkově upraveno 2