Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jaký máte výhled pro pokračování stavebnic Siebel Si 204 / Aero C-3? Která verze, uživatelé případně kdy budou vydány?
Dále se zeptám na Baltimoru. Co se děje okolo tohohle modelu? Jestli se tedy něco děje.
ujík píše:Pane Riedele,
mohu se zeptat, jestli Vám ta odlévaná kola připadají s ještě jemnějšími detaily, než ty původní ze stavebnice? Tak jak se to prezentuje na e-shopu? Mně teda přijdou o dost horší. Zde se jedná o kola pro Bf 109G Tamiya a He 162 Spec. Hobby. Navíc kola na He-162 mají kaz na disku a zřejmě je už v masteru, protože jsem si objednal dvoje kola, a mají to oboje úplně stejně. A když jsme u He-162, slíbil jste, že se podíváte co s těmi neprůhlednými čirými díly.
Jo a ještě taková blbost. Nevím, kdo vám kompletuje modely, ale z krabičky s Bv 155 jsem vysypal drobky z housky či rohlíku.
Jiří Mikeš píše:Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jaký máte výhled pro pokračování stavebnic Siebel Si 204 / Aero C-3? Která verze, uživatelé případně kdy budou vydány?
Dále se zeptám na Baltimoru. Co se děje okolo tohohle modelu? Jestli se tedy něco děje.
Alfred Riedel píše:To J. Mikeš: tak s tím Vám neporadím. Nebo ano, kupte si postupně obě verze. Uděláte nám radost!
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Krechi a 10 návštevníků