Tak mám olejem ošetřený vnitřek a vytažené hrany, což jsem přehnal, ale úmyslně, protože po zavření tam jinak není nic vidět.
Cocpit je resin od Airesu. Ještě musím ošetřit filtrama pásy....
Tom.Vrabec píše:... podobně jako Dlouhán, který o tom svém tajném nějak podezřele dlouho nic nepustil, co Hansi kolego...???
petr21 píše:Pěkně jedete kluci. Ivane to je odlévaný kokpit od CMK? Jirko koukám, že si zvolil zase poněkud odlišný postup stavby. jsem zvědavý jak se teď popereš s vložkama motorů. Ty sem raději pokaždé lepil do polovin křídla dokud je tam lepší přístup. Já dnes jenom vyráběl přípravek na lepení antén radaru a není jisté, jestli ho nebudu vyrábět znovu.
Tom.Vrabec píše:Ivane ten kokpit vypadá zajímavě, dobrá práce na palubceurčitě dopřej těm pásům filtr či wash, aj těm kovákům to prospěje...jinak jo, mám tu HGW sadu, co posílal Peťa odkaz.
Jiřiku ty válíš...ale jak tam teď kemo budeš cpat ten kokpit, už jsi to zkoušel takhle...? Myslím, že minule jsi to dával postupně na bočnice, já se právě inspiroval tvým postupem...
Ivan Gruncl píše:Tak mám olejem ošetřený vnitřek a vytažené hrany, což jsem přehnal, ale úmyslně, protože po zavření tam jinak není nic vidět.
Cocpit je resin od Airesu. Ještě musím ošetřit filtrama pásy....
Tom.Vrabec píše:Jojo, tohle si pamatuju - šla runda slivky, hrál Kamil a tys mluvil o nějakém tajemství se čtyřma motorama
Potoxon píše:Tak mi právě poštou přišel velice zajímavý kit- Ju-88 1/48 vakuform od KAE. Bude jedno místo v továrně pro vakuform? Nebo raději ne?
Potoxon píše:Tak mi právě poštou přišel velice zajímavý kit- Ju-88 1/48 vakuform od KAE. Bude jedno místo v továrně pro vakuform? Nebo raději ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Josef Steinocher a 7 návštevníků