hansi - parada to jester - to nie je rozbitie ale naznacenie jemneho nastreku RLM76 s presvitajucimi tmelenymi liniek panelaze a nitov - aspon podla mna , vsak autor sa vyjadri urcite tiez
Já myslím že to je tak akorát. Ona toho spousta zase zmizí v dalším kroku. Však vedoucí moc dobře ví co a jak. A když ne tak stejně ví.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Děkuju chlapi. Ono už to utlumený trochu je, bylo to výraznější. Něco ještě schová následný lak. Podle podkladů to byla jetá a často používaná mašina, takže povrch má znázorňovat ušmudlaný a špinavý povrch. Uvidím, jak to bude vypadat po zalakování. Utlumit to můžu i pozdějc, to nebude problém.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
to Pufo: Kommander psal o rozbíjení jednolitosti. Předpokladam, že křidélka tmelená nebyla. Ale ona to klidně víc vytáhne fotka i utlumý další postup. Proto jsem se ptal.
Ahoj,pomalu se sunu vpřed,nanesl jsem první vrstvu olejů a chtěl bych se zeptat zkušenějších jak dlouho to necháváte před dalším olejováním proschnout nebo jestli to třeba druhej den stříknete lakem a pokračujete další vrstvou.
Tak hlásím ukončeno, nějaké lepší foto pak dám do galerie. Prozatím se odmlčím, nicméně ve skladu se ještě něco najde, takže pokud to tady mezitím nezavřete, mohl bych časem zahájit další skupinku. Tentokráte vyšších verzí, patrně K a G-10, možná AS když bude chuť se s tím patlat.