Teda vy jedete, tohle tempo nestíhám ani v karanténě A to nemluvím o kvalitě
Díky moc za připomenutí Triády, vyhrabal jsem ji a teď hodně přemýšlím, jestli něco přidělávat dovnitř, nebo se spolehnu na to, že tam "nebude vidět" (zvlášť ve vitrínce ve sklepě). Nakonec jsem si řekl, že šedivá bude "světle šedivá", vzal Tamyia XF66 a fouknul to tam. Snažil jsem se i o trochu suchého štětce, ale moc vidět to asi není.
A velké díky za navedení na eduardí masky. Už je mám doma (a s nimi, aby to poštovné tak nebolelo i Delfína, jehož koupi jsem pořád odkládal).
Na sedačky jsem vyhrabal nějaké leptané pásy. Protože na sedadla vidět snad trochu bude a ty pásy - byť kdoví z čeho - to přeci jen trochu ozdobí.
Přístrojová deska má takové čtyři "jako nožičky", které ale podle výkresu v triádě spíš byly tyčky, co držely pedály. Zkusím to trochu podle výkresu upravit. Kniply mi ale přijdou nepoužitelné. Tak přemýšlím, čím je nahradím, ale nahradit potřebují.
Nechtel jsem sem tahat jiny modely. To byla jenom ukazka toho co me zdrzuje od poradne prace. Jak-40 1/144 AZ model. Jen fakt na pobaveni kolegu co taky nemuzou do zavreny kancelare a pracuji o samote z domova..
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Brengun doplňky vypadají fakt hezky, díky za tip. Přemýšlím, zda do toho tolik peněz a času se sestavováním vložit, když celou stavbu beru hlavně jako záchranu před karanténou. Navíc to s lepty moc neumím a nemám úplně odvahu se učit na takto rozsáhlé sadě.
Dane, i když jistě skvělé Brenguní doplňky posunou model o kategorii výš, tak si myslím, že Tvoje karanténní stavba dopadne parádně i bez nich Já chvilku bastlil Morana:
dovolim si vyuzit temu, niekde na modelfore som pred casom videl ze niekto robi nove dekaly na stare kp,ci smer. ako na potvoru to nemozem najst...viete mi poradit, pekny den...