Pěkně vám to jde od ruky. Pokud mi to dnes čas, děti, žena ... a spousta dalších neznámých a proměnných dovolí, tak bych započal dekálování mé stříbrné G-6ky. To co mě zaujalo je možnost volby barvy čísla na trupu. Nabízí se dvě možnosti červená nebo černá osmička. Co je pravděpodobnější? Pokud byl pruh na ocase červený je pravděpodobné, že osmička byla také červená?
Moje troška do mlýna naší výrobní linky. Použil jsem asi 5 odstínů AK Extreme Metal, ale to chce profi foťák... Ty jemný nuance ta korejská placka nedá.
Mimochodem kluci, jakej wash byste mi doporučili na ten kovovej povrch? Dělám to poprvý, tak trochu tápu.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Tak jsem to odmaskoval. Nevypadá to zle, některý panely a všechny krytky jsou odstínově rozlišený a barvy suchý. Povrch ale není úplně hladkej, takže to do zejtra nechám na pokoji, pak zkusím přeleštit a vrhnu se na vrchní RLM 74/75. Nevím, jestli to mám před washem zalakovat nebo ne.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Komandére paráda!! Samozřejmě i ostatní co dělají zaslouží pochvalu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard