Vyhrabal jsem dneska Curtisse 75 a ouha chybí motor. Nemáte někdo nějakej hvězdicovej devítivalcovej motor ve vrakovišti co nahradil resinovým?
Jinak zítra se mě vrátí foťák tak snad budou nějaké fotky mého postupu na I-153 aby se neřeklo.
driver306 píše:Tak jedna "SMĚRovka" taky hotová...
standaslechta píše:Nemáte někdo nějakej hvězdicovej devítivalcovej motor ve vrakovišti co nahradil resinovým?
driver306 píše:Tak jedna "SMĚRovka" taky hotová. Můj zatím nejrychleji postavený model, přesně za 14 dníKamo z krabičky, předlohu jsem moc neřešil, jako "mesršmit" to vypadá. Nepovedla se mi kabinka (s těmi mám ale problém dlouhodobě). Jednak je z Revellu takže je hnusná sama o sobě a na lepení jsem použil jiný vteřiňák než obvykle a zamlžila se zevnitř. Jinak jsem akorát vyplnil podvozkové šachty a udělal pitotku z jehel. Ale hlavní cíl splněn, díky tomuto tématu jsem se vyhecoval zpracovat stavebnici, která by mi asi ještě dlouho ležela ve skříni
dmoravan píše:Čo si myslíte o tom obrázku? Vlastná tvorivosť (bolo to na jednom francúzskom modelárskom fóre, samozrejme bez fotky)?
Uživatelé procházející toto fórum: kyli a 83 návštevníků