Von má Radek vše pečlivě nastudované a staví takřka vše sovětské. Ty ho znáš, je to ten chlapík, jež měl hlavní slovo u nás na výstavě Podle toho co mi říkal, tak to budou tři parádní Kobry ...
No ačkoliv to z mého pohledu není úplně ideální výběr předloh, tak s přihlédnutím k vzornému ideologickému přístupu modeláře mi nezbývá než ho s nadšením podporovat v jeho budovatelském snažení. A myslím, že my všichni zde bychom si to mohli vzít jako takový náš osobní závazek.
Radku ty jsi fakt ďábel!! Že on tě nakazil Míla Hrabáň nebo Honza Pavlík tím modelovirem ? Už jsem tu na mf zaznamenal i pár dalších jedinců kteří vykazují podobné znaky nakažení. A to vážení přátelé není žádná legrace. Jestli se to vymkne kontrole tak nám nezbude nic jiného než že nám selžou pistole. Asi se to v Brněnci těm dvěma "hodným" lidem na té galérce mělo povést.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Romane, Rudý ďábel z Křenovic, je můj kamarád Radko, který ovšem nesdílí na Modelforu, ale Kobry staví s náma. Musím ho přemluvit, ať si založí účet, aby se to nepletlo.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Zacal som v praci patlat dalsu Kobrusku, a pruser. Stratil som vrchny diel na cumak k P400. Nezostal niekomu nahodou tento diel? V Profipacku 8062 je to diel A8. Díky.
Radku poslal som SZ. Ak sa podari zmensit fotky z mobilu vecer nieco pridam. Zacal som o5 Revell Contactov lepit a iba na prechod kridlo-trup som trochu tmelu potreboval. Stacili dve nocne...