Ahoj Peter, na šachty je toho smutně málo ale v hrubých rysech mám už představu co s tím. Jdeš do toho s námi?
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Když náhodou zjistíte, že něco na LeO 451 je v časopisech Replic, Avions nevo tak, tak zkuste zjistit o které se jedná číslo - mělo by to jít sehnat...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
No, povedzme, že ak by som vedel čo zo šachtami, tak mi sa Leo posunul poriadne dopredu. Mám toho príliš veľa rozrobeného a potreboval by som aspoň niečo dokončiť... Skôr rozmýšľam, že by som sa pridal do skupinovky Cataliny. Mám vytmelené tie obrovské nity na Academke, postupne to teraz brúsim.
Však ty se časem přidáš Taky jsem chtěl nejdřív dokončit 8 rozvrtanejch věcí a nechal jsem se strhnout. Na mástrech už se maká a šachty se vymyslí.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Nechci být za prudiče..... jen akorát teda.... ve stavěcím článku z Replicu tam týpek upravoval kola tak, že na ně nalepil pásky plastu..... něco jako drapáky.... prý to bylo pro 451 typické.... tak....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Určitě Václave za prudiče nejsi, taky jsem si všiml. Jasně je to vidět na 3. obrázku zde na 3. straně. Ale taky jsou vidět hladký pneumatiky a těm dám přednost. Další věc se kterou se asi nezavděčím všem jsou podvozkové nohy. Tam budu dělat ty s vysoko umístěnou příčkou. SOP bude novější větší typ. A pak ještě motory. Zdá se mi, že existovaly i kryty bez kapkovitých boulí. Je jasný, co by se mi dělalo snáz ale nějak jsem to ještě nevykoukal. Kdy a k jakým změnám došlo nevím, je třeba koukat na fotky. Uvidíme jak a za kdy se odlitky vydaří a pak by jsme se domluvili jak je předat. Zatím porcujeme medvěda kterej běhá po lese.