Plan je ze prve by mali priletiet 2022. Rozdiely medzi block 50/52 a 70/72 su znacne. Ale z modelarskeho hladiska tam toho az tak viditelneho vela nebude. Niekde tu vo vlakne je post co je block 72
dokončené 2023: n/a
pracujem na / rozvŕtané: - Le Superbe, 1:150, Heller - MiG-23MF "Čert", 1:72, R.V.Aircraft
Viem ze to sem nepatri ale ... Kedze so idem zbavovat 90% modelov,robil som dnes poriadok na povale.Nasiel som tam publikaciu Daco Publications na F-16A/B/C/D autori Coremas&Deboeck . 23/03 posielam zopar blickov na slovac,tak to tam mozem pribalit ak by mal niekto zaujem.
Zdravím modelárskych kolegov, idem Vás poprosiť o radu, viete mi poradiť, čo je toto za kontajner pod ľavou stranou sacáku? Nemôžem to nikde nájsť, veľmi mi to pripomína Litening, ale u neho sa predná časť pohybuje. Tu to to vyzerá, ako by bola predná časť je presklená. Myslím, že to nie je ani HARM, ten je tenší a kratší. Pave Penny to tiež nie je. Budem vďačný za každú radu.
Přílohy
Anton MEŠO
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard, Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback
No, podle té horní fotky - a ráhna na doplňování paliva mi to jako reál moc nepřipadá /a uživatel Indie? /... Stejně jako trojnásobný závěsník na ty rakety na té prostřední...
No, našiel som toto.. Je to senzor AN-AAS-42, ktoré bolo používané na Tomcatoch, testovali to vo väčšom púzdre na F-16tke, aj iných typoch, nosí to aj F-15K Slam. Len toto vyzerá, že to dali do menšieho púzdra...
Přílohy
Anton MEŠO
Working on: Tornado GR.1 1/48, Eduard Future projects: F-16D Block 70 Slovak Air Force, 1/48 Kinetic, UH-60M Blackhawk, 1/48, Italeri, P-51 Mustang Red Tails & Co., Eduard, Recently finished: oprava kamuláže F/A-18F Diamondback
Teď jsem dočetl - Indii se to nabízelo jako F-16IN , block 70 a měli to snad montovat v počtu 200-300 kusů a i nabízet na export. Zajímavé na těch fotkách je znak Skunk / Skunčích dílen / - a ty testovací terčíky. Vím, že to ráhno by se dalo předělat na košík, asi z důvodu tankeru /Il-78/.
Obrázek z brožury pro Maroko (F-16V a Blk 70/72). Jde o blíže neurčený IRST kontejner. Je to propagační záležitost jen na grafice, po konkrétním typu bych v tomhle případě nepátral.