Renda píše:Vy mladý..... nerozumíte estetice. Já mám DSko jako jedno z nejkrásnějších aut v historii. Dnes jsem začal dělat na motoru, to bude drátkovačka.
Konečně pořádný auto budu bedlivě sledovat, i když stavět ho v plánu nemám, nemá rychlé pruhy a když to vidím, jak už je krásně předrozebraný určitě bych se na něčem totálně zasekal...
Moje paní si našla barvu, Cherry red, tak jsem ji na to musel frknout. Nevypadá zle, jen je to ModelMasterka email, tak jsem zvědav, co s ní udělá 2K lak.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak oživíme toto zapadlé téma, jak si poradí 2K lak s Modelmasterkou se už nedozvíme, bo jsem si dnes vyzkoušel reakci barvy s Jordyho lektvarem- funguje to rychle, do 15 min. byla barva dole. Jo, zkusil jsem DOT3 místo DOT4 a myslím si, že je lepší.
No a na reparát vybrala vedoucí světle modrou metlu, myslím si, že bude ještě hezčí, než rudá.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...