Mám dotaz , britští stíhačí přinutili přistát Heinkel He-59 na pláži v Anglii. V polské knížce věnované tomuto typu jsem se dozvěděl , že byl použit k natáčení filmu (předpokládám v německé camo). Létal i s britskými kokardami a v britské camo?
Daniel Bílek píše:Mám dotaz , britští stíhačí přinutili přistát Heinkel He-59 na pláži v Anglii. V polské knížce věnované tomuto typu jsem se dozvěděl , že byl použit k natáčení filmu (předpokládám v německé camo). Létal i s britskými kokardami a v britské camo?
Petr Tomančák píše:Daniel Bílek píše:Mám dotaz , britští stíhačí přinutili přistát Heinkel He-59 na pláži v Anglii. V polské knížce věnované tomuto typu jsem se dozvěděl , že byl použit k natáčení filmu (předpokládám v německé camo). Létal i s britskými kokardami a v britské camo?
Dane opravdu Tě zklamu, nelítal
Petr
Daniel Bílek píše:Petr Tomančák píše:Daniel Bílek píše:Mám dotaz , britští stíhačí přinutili přistát Heinkel He-59 na pláži v Anglii. V polské knížce věnované tomuto typu jsem se dozvěděl , že byl použit k natáčení filmu (předpokládám v německé camo). Létal i s britskými kokardami a v britské camo?
Petr
![]()
co stavíš z toho svýho?
Petr Tomančák píše:Daniel Bílek píše:Petr Tomančák píše:Daniel Bílek píše:Mám dotaz , britští stíhačí přinutili přistát Heinkel He-59 na pláži v Anglii. V polské knížce věnované tomuto typu jsem se dozvěděl , že byl použit k natáčení filmu (předpokládám v německé camo). Létal i s britskými kokardami a v britské camo?
Petr
![]()
co stavíš z toho svýho?
Jak co stavíš ? Na sklad, jako vždycky![]()
Petr
Petr Tomančák píše:Viděl bych to takto :
já, když už křeček tak malý a ty o trochu větší.
Petr![]()
Jak to vidíš ty ?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], markII a 18 návštevníků