K barvě interiéru-návod od Směru udává hnědožlutou Humbrol 94. Díval jsem už na Humbrol vzorník a pokud nekecá, tak ten odstín je taková pastelová sv. hnědá. Já to asi vyřeším nějakou obdobným odstínem Gunze.
Chlapci z francouzského fóra (Fighters) dospěli k názoru, že všude, kde byla osádka, patří tmavá šedomodrá (hodně tmavá). Ta béžová "chamois" byla použita uvnitř trupu, v podvozkových šachtách a tak. Leží mi doma jeden originál Heller z šedesátých let a mám trochu svrbění...
Roberte, jsem zauzlován za obtisky, pak se nějak domluvíme co a jak a abych nezůstal dlužen. Jsem ve fázi teoretické přípravy a jdou na mě mdloby. Není to úplně jistý ale budu se tvářit, že se jedná skutečně o verzi T bez výzbroje. Místo spodní věže nákladový vrata a okýnka i vlevo. Mám pocit, že budu muset kompletně vyřezat a vytunit všechny pohyblivý části, zašpičatit vrtulový kužely, rozšířit o 50% kola a pak už jen přepracovat cowlingy, podvozek a komplet vyrobit vrtule, šachty a interiér Přerytí a nýtování bude už jen třešnička na dortu. Pokud ještě někdo shání stavebnici, tak já je běžně potkávám v hračkárně Wiki i když teď to asi bude problém.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Pánové s tím tmavým interiérem bych byl opatrný, podle fotek z Replicu jsou jediné tmavé přístrojové panely. Ty předpokládám byly černé, ale kdyby jinde byla ta půlnoční modř, tak by nevycházela o moc světlejší a tady je kontrast jednoznačný a všude v trupu to vypadá dost stejně.
Z toho, co je k nalezení na netu se to opravdu jeví jako světlá barva, ale některé detaily jsou tmavé. Otázkou je, jestli ta světla barva z černobílých fotek znamená tu světle "sračkoidní" hnědou... Asi, ale jo...
Světlesračkoidní barva je CHAMOIS (čti šamoa).... což je vpodstatě jemně zažloutlá slonová kost)... Z knížek série Les Ailes de Gloire mám nějaké tabulky s barvama.... ovšem jak přesné?
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Držím palce všem, jelikož Leoš je nádherná mašina......a v dětství pro mě nedostižný model. Prostě se v Chomutově nedal sehnat....soudružské zásobování nějak nefungovalo. jsem zvědav, který fanoušek Luftwerku tady jako první začne s verzí 451T