OT: Ted me napadlo.. Vidite kolik to tu ma behem par dni stranek a odpovedi? Je to jako Pakarny, kde si vymyslime veci co by uz nikdo nedelal a rozjede se z toho nebyvala zabava. Mam skoro pocit, jako kdyby se temahle blbinama, kde se nechytame za nyty a krytky, vratila radost a lehkost do modelariny. A neni to tak direktivni a svym zpusobem se clovek podvedome neboji kdo mu co vytkne prave k vyse uvedenemu a treba i k barvam. Nemam akryly primo na poustnoho Huricana, tak pouziju co mam a hotovo. Jako v dobach Unicol, kdy vlastnictvi zelene, hnede a blede modre Revellky opravnovalo majitele postavit jakekoliv letadlo a nevadilo ze odstiny uplne nesedi. Nevolam po tom aby se to vratilo, ale uprime me bavi jen proste stavet, davat pozor na cistotu a tvar a proste se bavit. A za to Vam diky kolegove.
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
clive, to máš samozřejmě pravdu, ale k tomu slouží těsně ohraničené parky kultury a oddechu, jakými jsou právě PAKÁRNY, nebo tohle téma. Je tu prostě možné volně dýchat a dělat si cokoli nás napadne v, jen velmi málo, tématem ohraničeném území. Upřímně jinde by mě to nebavilo a například moje oblíbené P-40 rád stavím "lautrpintlich" a vždy mě trochu vadí, když něco nedotáhnu k realitě. Proto taky rádi zakládáme taková témata k odvázání se
Naposledy upravil JimiX dne 23 bře 2020, 19:59, celkově upraveno 2
No,a to sem eště nezačal pořádně. Jinak sem našel LEO 451 a obtisky od Printscale,mám zabaleno do práce. Teď to pude samo,když sem se tak pomalu rozjel.
Na tohle vlákno mám pouze parafrázi slov Jiřího Sováka: "Až zvítězíme, navrhnu Radka Bednaříka na vyznamenání, železný kříž s dubovou ratolestí, to vyznamenání musíme bezpodmínečně obnovit!"
O něco vážněji: záslužný kříž Modelfora by si JimiX určitě zasloužil. Kdo je pro?
A úplně vážně: nemá někdo navíc čínské obtisky na I-153 v 1/72?
Ještě že je z Tvého příspěvku cítit ta nadsázka, jinak bych se poplašeně lekl a jak těkavá srna utekl z modelfóra A k té Čajce. Nejsou to jen čínské znaky a bílé číslo na trupu? To se dá nějak poskládat ne?
Patriku, copak mělo někdy nějaké světové šílenství konce? Dokud nás to bude bavit, tak budeme stavět