Patriku, myslím, že to vypadá super. Do čápa je pěkně vidět a tohle mu bude opravdu slušet. Hlavně s radostí. Já si večer objednám na netu Jaka 3. Mám ho totiž i v jeho staré verzi, ale to už nechci děckám brát. A ten postavím přesně tak, jak nabádá plán. Už se na to těším, protože si k tomu objednám i obtisky se spoustou zbarveni S Moranem zatím takto:
Nejsem tedy zdaleka tak dobrý modelář, ale už mi z té karantény je smutno, tak bych se rád zapojil. Pracovat musím z domova, ... no však v tom jsme všichni.
Ale ať jsem hrabal, jak jsem hrabal, od původního Směru už nemám nic. Jen přebalenou Aero MB-200. Mohu se přidat s ní, nebo je podmínkou původní Směr?
Určitě se přidej! Jednak je to " návod " pro děcka, druhak místo relaxu pro nás, kdy nikdo neřeší milimetry, posunutý krytky a pod. Čistá radost ze stavění, jako když jsme byly mladí a malí. Toť můj skromný názor. Problém je, že až dodělám Su-7, nebudu mít už žádný SMĚR. Budu muset požádat o vyjímku, třeba na Avia C2 od KP. Na sůčku proběhlo broušení a nové tlemení, takže není co ukázat.
Presne. Ted nemuzeme resit krytky, protoze treba u toho Spita bych se asi zblaznil... To je takova hruza pozitivni, ze to je uz jen na sestaveni. U techto modelu jsem zase pouzil dekaly, ktere pouzivam jen minimalne. Prave u toho vcera zmineneho Fw190A od Helleru jsem si vzpomel jak bylo krasne zamenou krytu trupovych kulometu a zasazenim pitotvy trubice jinam do kridla jsme meli bud A-5 nebo A-8 a nic jinyho nas netrapilo. Byla to krasna doba..
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Jasnačka. TADY Ale jak jsem psal. Žádný originál. Musí to být prokazatelně SMĚR... Pokud máš KPéčko, tak vytvoř vlákno na KPéčka Ať si tou nudou neukoušeme prsty