Díky, Tvoje jsou fakt o dost lepší. Jinak bych chtěl zdůraznit, že doteď jsem se německým (a vlastně jakýmkoli) klasickým stodevítkám vyhýbal jak čert hákovýmu kříži. Tenhle je můj vůbec první. Takže se dopředu omlouvám za otázky debilního typu. A hned bych jednu měl Žebro v chladiči (E15), dát, nebo nedat? Je v tom nějaký systém, jakože záleželo na fabrice, sérii, W.Nr.?
Hansi, díky za potvrzení. Je fakt, že fotku bez žebra jsem nenašel. Jinak Tě asi zklamu, udělil jsem si přísný zákaz použití červené desky. Když bude nejhůř, použiju bílou Stavbu beru jako relaxační, na kokpit použiju amarouny (brassin) a budu pouze jemně ladit a doplňovat drobné detaily, na které většina modelářů prdí
to hansp - to rebro tam nebolo stale, su fotky na masiny aj bez, ale aky v tom bol system to neviem. Tvoja masina vsak to rebro mala - vidno to na fotke + prikladam este jednu podobnu, kde vidno cele prave kridlo a VOP a tym padom si mozes opravit cast kamuflazneho pola v navode Eduardu - neviem ako velmi to chces priblizit realite
cele to kamuflazne pole v oblasti kriza je zle - zacina na hranici slotu - zabudol som zakruzkovat
Pufo, super, díky za osvětu. Změny v kamufláži samozřejmě zakomponuju, to je ovšem zatím daleko Tady je můj vlažný rozjezd. Výškovku jsem rozřezal, nastavil a přitáhnul, výfuky jsou odvrtané a nechám je naklonovat. Pak různě otevírám a odvrtávám všechny nádechy a výdechy Boky šachet jsem porýpal, jakože plátno, a doplnil zipy. Na trupu se kvůli brassinovému kokpitu má odstranit vnitřní reliéf. To ale nestačí, protože jinak vznikne ohavně tlustá hrana kokpitu. Takže jsem nahoře ztenčil stěny trupu na igelit a dostal se tak na přibližně správnou tloušťku. Ale zatím nevím, co na to přístrojovka. Důležité je ztenčovat opravdu jen v obrysu brassinové bočnice a ne plošně, aby zůstala zachována správná vnitřní šířka trupu pro přední a zadní přepážku. Navíc je potřeba směrem dolů k podlaze postupně méně brousit a na úrovni podlahy už zachovat původní tloušťku stěn. Ztenčit je potřeba taky okolí přístupu k radiostanici, jinak bude i přes plechový lem vidět šířka stěny. A ještě jsem destičkou (bílou, hahaha…) vyplnil a srovnal vnitřní stěny chladiče. Původně jsem si Emila pořídil fakt jen na čistou krabkostavbu, ale opět je to silnější než já